Redactia.ro
Home » Sport » FCSB a pierdut primul meci amical! A fost învinsă de FC Voluntari

FCSB a pierdut primul meci amical! A fost învinsă de FC Voluntari

FCSB, FC Voluntari, amical, lpf,

FCSB și FC Voluntari au disputat primul meci amical după o pauză de mai bine de două luni. Echipa lui Gigi Becali a fost învinsă cu 0-2.

Echipele au început să dispute meciuri amicale pentru a se pregăti de startul Ligii I. Meciul dintre FCSB și FC Voluntari s-a jucat la baza din Berceni. Deși elevii lui Bogdan Vintilă au avut mai multe ocazii nu au reușit să găsească drumul spre gol. Ilfovenii au înscris prin Marko Simonovski și de Mihai Căpățănă. Cele două reprize ar fi trebuit să aibă 60 de minute fiecare, dar la pauză s-a decis ca a doua să aibă 45 de minute.
Pe 6 iunie, roș-albaștri vor mai avea un amical, dar încă nu se cunoaște adversara. După reluarea campionatului FCSB va avea un program infernal, 8 meciuri în play-off, plus partidele din Cupa României. Elevii lui Vintilă sunt nevoiți să joace din trei în trei zile. În plus mai există o problemă. În lotul celor de la FCSB sunt doar 21 de fotbaliști. Astfel, antrenorul ar putea fi obligat să apeleze la jucători de la Academia de Fotbal a clubului.

E oficial. Liga I începe pe 12 iunie

Oficialii din Liga I au anunțat astăzi că 12 iunie este data când campionatul intern va fi reluat. Liga I a fost suspendată în luna martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Primul meci al etapei va fi Universitatea Craiova – FC Botoșani. Derby-ul rundei se joacă pe 14 iunie, CFR Cluj – FCSB, de la ora 20.00. Toate meciurile din acest sezon se vor disputa fără public. În plus trebuie respectate toate regulile impuse din cauza pandemiei de coronavirus.
Partidele sunt programate astfel:

Vineri 12 iunie
Universitatea Craiova – FC Botoșani

Sâmbătă 13 iunie

FC Voluntari – Academica Clinceni
Sepsi OSK – FC Hermannstadt
Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș

Duminica 14 iunie

FC Viitorul – Politehnica Iași
CFR Cluj – FCSB
Luni 15 iunie
Dinamo București – Chindia Târgoviște

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: