Redactia.ro
Home » Sport » Harry Maguire, condamnat la închisoare! A fost exclus din naționala Angliei

Harry Maguire, condamnat la închisoare! A fost exclus din naționala Angliei

Harry Maguire, condamnare

Grecii l-au condamnat pe Harry Maguire la 21 de luni de închisoare, cu suspendare, după scandalul din Mykonos. Selecționerul, Gareth Southgate l-a anunțat pe căpitanul lui Manchester United că a fost exclus din lot pentru meciurile cu Danemarca și Islanda din Liga Națiunilor.

Fundașul a fost implicat într-un scandal săptămâna trecută în insula Mykonos. Fotbalistul s-a bătut cu alte persoane, dar a lovit și un polițist. S-a spus că ar fi intrat în conflict cu alți turiști, dar se pare adevărul ar fi fost altul. Avocatul lui Maguire susține că sora fotbalistului ar fi fost injectată cu drogul violului și ar fi leșinat. În acel moment, Harry Maguire, fratele său și un alt prieten au reacționat. Avocatul mai spune că fundașul a fost agresat în secția de poliție și de aceea l-a lovit pe polițist. Varianta oamenilor legii este alta. Aceștia spun că englezul a devenit violent.

Dat afară de la națională, susținut de club

Manchester United a reacționat după ce s-a aflat sentința. Este gata să-l ajute în proces pe jucătorul pentru care a plătit suma record de 80 de milioane de lire sterline. În schimb, selecționerul Angliei l-a exclus din lot, pentru meciurile din Liga Națiunilor.

“Dovezile arată că acuzațiile nu sunt reale, avocații lui Harry Maguire vor face apel pentru un proces corect și complet,” se arată în comunicatul clubului de pe Old Tafford.

„În urma acestui verdict, am solicitat avocaților mei ca să facă apel la sentință. Rămân încrezător și vreau să-mi demonstrez nevinovăția în acest caz în care familia și prietenii mei sunt victimele” a spune și Maguire.

Tribunalul din insula Syros a stabilit că englezul se face vinovat de ”asalt în formă agravată, tentativă de mituire, plus violență și insultă față de angajați publici”. Condamnarea la 21 de luni și 10 zile de închisoare cu suspendare ar putea fi comutată în amendă penală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: