Redactia.ro
Home » Monden » Harry și Meghan Markle vor să se întoarcă în Casa Regală britanică? Ce ofertă surprinzătoare i-au făcut Reginei Elisabeta

Harry și Meghan Markle vor să se întoarcă în Casa Regală britanică? Ce ofertă surprinzătoare i-au făcut Reginei Elisabeta

GALERIE FOTO (3) Harry și Meghan Markle vor să se întoarcă în Casa Regală britanică

Harry și Meghan Markle vor să se întoarcă în Casa Regală britanică? În urmă cu aproape doi ani, Prințul Harry a decis să-și abandoneze resposanbilitățile regale și să se mute împreună cu Meghan și fiul lor în Los Angeles. Recent, Meghan și Harry i-au făcut o ofertă surprinzătoare Reginei Elisabeta a III-a. Despre ce este vorba?

Harry și Meghan Markle vor să se întoarcă în Casa Regală britanică? Ce ofertă surprinzătoare i-au făcut Reginei Elisabeta

Harry și Meghan Markle vor să se întoarcă în Casa Regală britanică? Prințul Harry a șocat întreaga lume după ce a anunțat că părăsește Casa Regală britanică. Acesta a decis să se mute cu Meghan și fiul lor, Archie, în Los Angeles. Între Ducii de Sussex și membrii Casei Regale au existat anumite tensiuni în ultima perioadă, în special între Harry și William. Cei doi ar fi avut câteva neînțelegeri, iar relația lor s-a răcit. Ultima oară când s-au reunit a fost la 1 iulie, de ziua mamei lor, Prințesa Diana. Recent, Harry și Meghan Markle au făcut o ofertă surprinzătoare pentru Regina Elisabeta.

Cei doi vor să organizeze botezul micuțului Lilibet la Castelul Windsor, iar pentru asta, ducii de Sussex doresc să discute personal cu Regina Elisabeta a II-a. Oamenii s-au declarat șocați după ce au aflat că Harry și Meghan vor să-și boteze fiica în Marea Britanie. O sursă apropiată de-a cuplului a declarat că este de-a dreptul șocantă această ofertă, având în vedere că suverana a trecut prin situații complicate din cauza celor doi. “Harry și Meghan au făcut această ofertă și multă lume e șocată de curajul de care au dat dovadă. Chiar dacă își doresc într-adevăr să o vadă pe Regină, este neașteptat având în vedere prin câte a trecut Majestatea Sa din cauza lor anul acesta”.

Momentan, Prințul Harry și Meghan nu au primit niciun răspuns din partea Palatului Buckingham, dar se pare că membrii Casei Regale sunt de părere că Regina va accepta propunerea nepotului ei. Conform acestora, suverana ține foarte mult la nepotul ei și i-ar face plăcere să o cunoască pe strănepoata sa, Lilibet.

Meghan, Harry și Regina Elisabeta
Harry, Meghan si Archie

Numele fiicei lui Harry a stârnit controverse

Meghan Markle și Prințul Harry trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, mai ales după ce au devenit părinții unei fetițe minunate. Cu toate astea, numele fiicei lor a stârnit controverse. Cei doi au ales să-și numească copilul Lilibet Diana, în cinstea Reginei Elisabeta și a prințesei Diana. În presă au apărut zvonuri conform cărora, alegerea ar fi supărat-o pe suverană, deoarece Lilibet era numele ei de alint.

Conform Daily Star, ducele de Sussex i-ar fi spus bunicii sale când va avea o fiică că îi va pune numele Lilibet. Dar acesta se întâmpla în perioada în care Harry nu era într-o relație cu Meghan. Mai mult, se pare că Regina ar fi fost fericită de numele ales de prinț. Regina era alintată de soțul său, Prințul Philip, cu pseudonimul de Lilibet. Atunci când s-a stins din viață, ea i-a lăsat în buzunar un bilet pe care s-a semnat ”Lilibet”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: