Redactia.ro
Home » Monden » Helen Hunt a devenit de nerecunoscut! Actrița a îmbătrânit prematur

Helen Hunt a devenit de nerecunoscut! Actrița a îmbătrânit prematur

GALERIE FOTO (14) Helen Hunt a devenit de nerecunoscut!

Helen Hunt a devenit de nerecunoscut! În anii‘90 era considerată una din cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. La 57 de ani, Helen Hunt a ajuns de nerecunoscut. Nici nu se compară cu aparițiile ei strălucitoare de pe covorul roșu. Cum arată vedeta acum?

Helen Hunt a devenit de nerecunoscut! Actrița a îmbătrânit prematur

Helen Hunt a devenit de nerecunoscut! În urmă cu mai bine de 30 de ani era considerată una dintre cele mai talentate actrițe de la Hollywood. Helen Hunt a reușit să atragă atenția a milioane de oameni prin frumusețea ei naturală și debordantă. Cu toate astea, trecerea timpului și-a pus amprenta asupra fizicului ei. Dacă alte colege de-ale ei precum Sandra Bullock, Monica Bellucci sau Demi Moore arată incredibil la 57 de ani, Helen se pare că nu a avut același succes. Vedeta a fost surprinsă în timp ce se afla în oraș. Actrița arăta obosită și extrem de îmbătrânită și chiar dacă folosește machiaj, produsele cosmetice nu-i mai pot ascunde ridurile. Helen Hunt a ales să îmbătrânească natural fără să apeleze la operațiile estetice sau la alte proceduri pentru întinerirea pielii.

Deși pielea ei este îmbătrânită, Helen are un trup de invidiat. Întrebată de multe ori ce dietă ține, vedeta a spus că are un regim de viață sănătos: „Mănânc sănătos, fac mișcare, fac surf. ‘Este ca o religie pentru mine să nu țin cure de slăbire. Cred că acestea mă fac nefericită. Așa că am hotărât că, decât să țin regim, mai bine rămân cu un trup imperfect. Și, în momentul în care am renunțat la ideea de dietă, corpul meu s-a transformat în felul în care îmi doream‘”, a declarat vedeta.

Cu toate astea, vedeta se simte foarte bine în pielea ei și nu vrea să apeleze la intervențiile estetice. Vedeta s-a despărțit în urmă cu câțiva ani de partenerul ei de viață. Helen s-a despărțit de producătorul Matthew Carnahan, cu care avea o relație din 2001 și au o fiică de 16 ani, Makena. Cei doi nu s-au căsătorit niciodată, dar au lăsat mereu impresia că sunt un cuplu puteernic. Se pare că actrița îl bănuia de infidelitate pe Matthew și nu a mai putut suporta această stare.

Helen Hunt, implicată într-un accident grav de mașină

Actrița americană a fost implicat într-un accident după ce mașina în care călătorea pe scaunul din spate a fost izbită lateral de o altă mașină și s-a răsturnat pe o parte. Helen a fost transportată la spital, dar la câteva ore de la incident, actrița a fost externată. Având în vedere că diagnosticul nu a fost grav, ea și-a continuat recuperarea acasă. Helen Hunt a devenit populară datorită serialului de televiziunea”Mad About You” pentru care a câștigat trei Globuri de Aur și patru premii Emmy. De asemenea, vedeta a făcut parte din „The Sessions” (2012), pentru care a fost nominalizată la Oscar, „Twister” (1996), „Cast Away” (2000), ” What Women Want” (2000), „Pay It Forward” (2000), „Bobby” (2006), „Soul Surfer” (2011), sau „The Miracle Season” (2018).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: