Redactia.ro
Home » Știri » Hidroelectrica, anunț important pentru clienți. Ce se întâmplă cu facturile românilor

Hidroelectrica, anunț important pentru clienți. Ce se întâmplă cu facturile românilor

Anunț important Hidroelectrica! Ce se modifică la facturi din februarie? Sunt vizați toți clienții

În data de 18 ianuarie 2024, Hidroelectrica, cea mai valoroasă companie de stat din România, a făcut un anunț important pentru toți clienții săi. După ajustările complexe de soft adaptate la modificările legislative care au avut loc, compania este pregătită să înceapă emiterea facturilor pentru luna decembrie 2023. Această veste aduce un val de bucurie pentru cei aproape 600.000 de clienți ai Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din țară. Iată detaliile!

Hidroelectrica, anunț important pentru clienți

Facturile Hidroelectrica vor fi disponibile începând cu data de 18 ianuarie și vor ajunge rapid la clienți. Cu această mișcare, compania arată încă o dată că este la zi cu situația de plată și că se străduiește să ofere servicii de calitate clienților săi. Totodată, Hidroelectrica a lansat recent aplicația de mobil numită „iHidro” pentru a facilita gestionarea facturilor și a indexului lunar pentru cei aproape 600.000 de clienți ai săi.

Ce se întâmplă cu facturile românilor

Una dintre cele mai importante informații pe care trebuie să le știți este că facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg. Clienții casnici au la dispoziție 45 de zile pentru a-și achita factura, în timp ce consumatorii non-casnici au 30 de zile la dispoziție. Acest lucru înseamnă că nu se vor aplica penalități în aceste perioade, oferind clienților o flexibilitate semnificativă în gestionarea plăților lor.

Cu aplicația „iHidro,” clienții pot plăti facturile mai rapid și mai ușor ca niciodată. De asemenea, pot verifica istoricul facturilor, consulta soldul contului lor și transmite indexul lunar. Această facilitate îi ajută să-și monitorizeze și să-și gestioneze eficient consumul de energie electrică.

Pentru a descărca aplicația „iHidro,” aceasta este disponibilă atât în App Store pentru utilizatorii de dispozitive Apple, cât și în Google Play pentru utilizatorii de dispozitive Android. Cu un simplu click, puteți avea acces la toate funcționalitățile necesare pentru a vă gestiona facturile Hidroelectrica într-un mod eficient și comod, potrivit Antena3 CNN.

Astfel, Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, demonstrează încă o dată angajamentul său față de clienți prin începerea emiterii facturilor pentru luna decembrie 2023 și lansarea aplicației „iHidro” pentru a facilita procesul de gestionare a facturilor și al indexului lunar. Cu aceste inițiative, compania continuă să ofere servicii de încredere și să se adapteze la nevoile clienților săi într-un mod modern și eficient.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: