Redactia.ro
Home » Monden » Hobby-ul lui Dan Negru: ”Dimineața sau seara, cu apă călduță…”

Hobby-ul lui Dan Negru: ”Dimineața sau seara, cu apă călduță…”

Dan Negru, anunț surprinzător cu câteva zile înainte de Revelion

Dan Negru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. Dan Negru se pricepe nu doar la televiziune, ci și la…roșii. Mai exact, aceste legume sunt, de fapt, hobby-ul său.

Hobby-ul lui Dan Negru: ”Dimineața sau seara, cu apă călduță…”

Dan Negru a dezvăluit pe rețelele de socializare că roșiile sunt hobby-ul său. Drept urmare, prezentatorul are grijă de ele într-un mod aparte. Dan Negru le udă dimineața sau seara, cu apă călduță, la rădăcină.

”Mă pricep la roșii sunt hobby-ul meu. Arta e să te pricepi să le uzi, dimineața sau seara, cu apă călduță , direct la rădăcină, ocolind frunzișul.”, a precizat Dan Negru pe pagina sa de facebook. scrie Capital.

Omul de televiziune a făcut această dezvăluire, pozându-se chiar dintr-o grădină cu roșii. Ironic, a mai precizat că nu are de gând să le vândă, dar când se va lăsa de televiziune ”se va apuca de roșii”. ”Nu le vând dar când mă las de televizune, mă apuc de roșii…”, a continuat omul de televiziune.

De asemenea, îndrăgitul prezentator a subliniat și că România a pierdut în ultimele două decenii peste două mii de soiuri de legume. ”2647 de soiuri de legume a pierdut România in ultimii 20 de ani. „Inimă de bou”, soiul românesc, a fost înregistrat de francezi și pierdut definitiv de România.”, mai notează acesta.

Ce roșii recomandă Dan Negru să NU cumpărăm

”Sunt pline piețele de șarlatani și chimicale.
Am două ponturi :
• fugiți de roșiile alungite excesiv , țuguiul arată că e o roșie forțată, biostimulată.
•fugiți de cei care vând cantități mari, sunt comercianți. Luați de la ăia care au câteva roșii pe tarabă, ăia sunt producători adevărați. Și când le luați , nu uitați că România a pierdut 2647 de soiuri de legume in ultimii 20 de ani!”, a fost mesajul omului de televiziune.

Dan Negru, afaceri de succes în construcții și agricultură

Prezentatorul câștigă bani nu doar din televiziune, ci și din afaceri în construcții și agricultură. Deține mai multe terenuri în Timișoara, locul natal, moștenite de la bunici.

”Dan a moștenit, de la bunicii lui, care acum 70 de ani fuseseră deportați în Bărăgan, un teren de zeci de hectare, lângă Timișoara. În fiecare vară, el vinde porumbul și grâul, cu tona, la siloz. Strânge recolta cu muncitorii pe care îi angajează cu ziua” a transmis o persoană din anturajul lui Dan Negru.

Pe terenurile sale, Dan Negru mai muncește cot la cot cu angajații săi. ”Dan are permis pentru tractor, ajută și la strângerea recoltei. Într-o vară, a refuzat un format de emisiune, ca să poată munci terenul de lângă Timișoara. Îl ia cu el și pe Bogdan, fiul lui, căruia îi va preda ștafeta, așa cum și Dan a preluat-o de la bunicii și de la părinții lui”, a mai spus un localnic.

Bunicii lui Dan Negru erau chiaburi, iar la un moment dat pentru că aparțineau acestei categorii sociale, au fost deportați în Bărăgan.

„De Rusalii, 12.000 de familii din Banat au fost deportate în Bărăgan, în 1951. Știu bine povestea pentru că am auzit-o de multe ori la mine acasă. Toți ai mei au fost deportați, mama, tata, bunicii, mătușile și unchii mei au fost aruncați în vagoane de vite și duși în Bărăgan, vinovați pentru că erau chiaburi’- țărani înstăriți. Au rămas în lagărul Bărăganului 5 ani. Copii, bătrâni, femei. 170 de copii români au rămas îngropați acolo. Români uciși de români! N-am învățat la istorie despre asta…Nu există niciun film românesc care să povestească drama românilor din Bărăgan începută de Rusalii”,  a precizat Dan Negru, pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: