Redactia.ro
Home » Sport » Hohote de râs, după ce Naomi Osaka a câștigat titlul la Australian Open

Hohote de râs, după ce Naomi Osaka a câștigat titlul la Australian Open

Australian Open 2021, Naomi Osaka, titlu Grand Slam, simona halep,

Naomi Osaka a devenit a treia sportivă care câştigă primele 4 finale de Grand Slam jucate în era Open (din 1968 încoace). Japoneza a învins-o în finală pe Jennifer Brady, scor 6-4, 6-3. După această victorie, Osaka a urcat pe locul doi în clasamentul mondial, devansând-o pe Simona Halep.

Japoneza care are 23 de ani a câștigat fără problem3 turneul de Grand Slam de la Australian Open. Osaka a disputat până acum 4 finale de Grand Slam, câștigându-le pe toate. Singurii care au mai reușit această performanță până acum au fost Monica Seles şi Roger Federer. Nipona s-a mai impus la US Open 2018 şi 2020 şi Australian Open 2019. De asemenea, sportiva a intrat pe lista jucătoarelor care s-au impus la Melbourne, după ce au salvat minge/mingi de meci pe parcursul întâlnirii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 大坂なおみ (@naomiosaka)

Emoțiile și-au spus cuvântul

După meciul câștigat, Naomi Osaka a fost protagonist unui moment care a stârnit hohote de râs în rândul spectatorilor. La ceremonia de premiere, jucătoarea de tenis a încercat să-și felicite adversara pe arena Rod Laver, dar s-a emoționat și nu prea i-a ieșit.

„Salutare, tuturor! În primul rând, cum să-ţi spun? Jennifer sau Jenny? Vreau să te felicit! Ai fost grozavă, le-am spus tuturor că vei fi o problemă încă de la meciul nostru la US Open, vreau să-ţi felicit şi echipa aflată în tribune. Pentru mine, echipa este ca o familie, aşa că felicitări vouă!
Ştiu că ai vorbit despre mama ta şi sunt sigură că e mândră de tine, la fel şi prietenii şi familia ta. Ştiu că vom mai juca multe meciuri în viitor. Vreau să mulţumesc şi echipei mele. Am fost împreună atâta timp, sunt alături de mine mereu, vorbim mereu înaintea meciurilor, iar acest titlu e pentru voi.
Vreau să vă mulţumesc şi vouă, spectatorilor, înseamnă mult pentru mine fiindcă nu am jucat cu fani la ultimul Grand Slam. A fost special, vă mulţumesc pentru prezenţă, că v-aţi deschis inimile şi braţele în faţa noastră. Mulţumesc organizatorilor, voluntarilor, sper să ne întoarcem aici la anul. Vă mulţumesc mult”, a declarat Naomi Osaka în fața spectatorilor.

Regina de la Australian Open 2021 a primit un cec în valoare de 2,75 milioane de dolari australieni, în timp ce adversara sa a plecat acasă cu 1,5 milioane de dolari australieni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: