Redactia.ro
Home » Sport » Serena Williams, eliminată de la Australian Open! Final de carieră?

Serena Williams, eliminată de la Australian Open! Final de carieră?

serena williams, Naomi Osaka, williams retragere, Australian Open 2021,

Serena Williams a ratat cel puțin deocamdată șansa de a câștiga al 24-lea titlu de Grand Slam. Americanca a fost învinsă în semifinale 3-6, 4-6 de Naomi Osaka.

Serena Williams a fost oprită în drumul său spre un nou titlu de Grand Slam de japoneza, Naomi Osaka. Sunt voci care susțin că este posibil ca acesta să fie ultimul meci din carieră pentru americancă jucat la turneul australian, după gesturile făcute la finalul partidei cu Osaka. Aceasta a stat mai multe minute pe teren pentru a-și luat la revedere de la spectatori.

Apoi, la conferință a făcut mai multe declarații lăsând să se înțeleagă faptul că ar putea să nu mai joace niciodată la Australian Open. Apoi a părăsit sala de conferință în lacrimi.

„Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui. Am făcut multe greșeli”, a spus americanca și a început să plângă, părăsind sala.

Dacă va mai juca și anul viitor, fostul lider mondial ar avea 40 de ani. Până acum are 23 de titluri de Grand Slam, iar visul ei era să îl câștige pe cel cu numărul 24 pentru a o egala pe Margaret Court.
În „sferturi”, Serena a trecut de Simona Halep, 6-3, 6-3.

Naomi Osaka, în finala Australian Open

Japoneza nu a avut nicio emoție în meciul cu Serena Williams. Nu a existat niciun moment în care nipona să nu domine și a încheiat întâlnirea în forță. A câştigat 8 puncte la rând.
Pentru Osaka (23 de ani și loc 3 WTA) aceasta va fi a patra finală la un turneu de Grand Slam. Este campioană en-titre la US Open și are deja 3 trofee de Grand Slam în palmares: Australian Open 2019, US Open 2018, 2020.
Acum, este considerată în acest moment marea favorită la câștigarea competiției.

„Am lovit o mulțime de erori neforțate în primele gameuri și am fost foarte emoționată și speriată la început. Apoi am intrat ușor în partidă. Pentru mine, cel mai important lucru este să mă distrez și este prima zi cu spectatori de ceva vreme”, a declarat jucătoarea de 23 de ani la conferința de presă.

Osaka va juca împotriva jucătoarei Jennifer Brady, care a trecut în semifinale de Karolina Muchova.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: