Redactia.ro
Home » Monden » Horia Brenciu ar putea participa la Survivor România. Ce mesaj a postat artistul pe rețelele de socializare

Horia Brenciu ar putea participa la Survivor România. Ce mesaj a postat artistul pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (4) Horia Brenciu va participa la Survivor România

Horia Brenciu va participa la Survivor România? Artistul și-a uimit fanii din mediul online cu noua postare. Horia Brenciu a lăsat să se înțeleagă ca va participa la Survivor România. Cum au reacționat internauții?

Horia Brenciu ar putea participa la Survivor România. Ce mesaj a postat artistul pe rețelele de socializare

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul continuă să-și surprindă fanii din mediul online. Recent, Horia Brenciu a postat un mesaj surprinzător pe Facebook. Indirect, cântărețul a lăsat să se înțeleagă că ar urma să participe la Survivor România. Acesta a făcut o postare la tenic, sugerând că după această activitate ar putea pleca la Survivor România. „Ne știam de aproape 30 ani, dar era prima data când accepta să se urce, alături de mine, in ataș. Ea e Alice, nevasta-mea, femeia care m-a învățat ca viața in cuplu e o continuă aventura! Oare ce mai urmează?! Baby, ce zici de Survivor?”, a scris artistul pe facebook.

Horia Brenciu si sotia sa

Horia Brenciu a postat și o imagine alături de soția sa, pe o motocicletă cu atas. La scurt timp, soția sa a reacționat la postarea artistului. „Domnu’ Horia, asta-i poza veche… Si da. Ne putem uita la Survivor impreuna”.

Horia Brenciu, dezvăluiri emoționante din copilăria sa

Cântărețul este căsătorit cu Alice de mulți ani, iar împreună au patru copii. Două fete sunt din prima căsătoriei a soției sale, a treia fată este a celor doi, iar băiatul este adoptat. În urmă cu ceva timp, Horia Brenciu făcea dezvăluiri emoționante despre copilăria sa. Artistul s-a născut într-o familie modestă, iar la o vârstî fragedă și-a pierdut mama. Astfel, tatăl său a fost nevoit să se chinuie pentru a le oferi copiilor cele necesare.

Noi am fost o familie, cred ca putina lume stie lucrul asta, noi am fost o familie saraca. Mama a disparut dintre noi cand eu aveam 11 ani si fratele meu 10. Brusc eu si tata am simtit ca trebuie sa reglam anumite indatoriri pe care le avea mama. (…) Tata s-a ocupat cat a putut de educatie si el era bucatarul in casa. (…) La Brasov, nu numai ca nu se gasea nimic [de mancare] si cozile erau de la 2-3-4 dimineata, dar se mai si stingea lumina”, spune Horia Brenciu.

Aceste momente l-au determinat pe Horia Brenciu să aprecieze viața din plin și să trăiască fiecare moment și să se bucure de tot ce e frumos. Aducându-și aminte de cea care i-a dat viață, Horia Brenciu a declarat că a suferit foarte mult după ce aceasta a murit. De asemenea, acesta a declarat că cel mai mare șoc l-a avut în momentul în care și-a pierdut tatăl. În prezent, artistul are o familie frumoasă alături de Alice. „Socul asta il simt pe masura ce inaintez in varsta. Socul pierderii tatalui meu a fost cel mai puternic pentru ca aveam o relatie foarte puternica cu el. Daca spunem ca viata este cel mai bun profesor, fiecare copil este cel mai bun profesor pe care poti sa il ai”, referindu-se la copiii lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: