Redactia.ro
Home » Monden » Horia Brenciu mai are un frate. De ce evită să vorbească despre el

Horia Brenciu mai are un frate. De ce evită să vorbească despre el

Horia Brenciu se dezbracă de secrete

Îndrăgitul artist Horia Brenciu mai are un frate pe nume Marius Brenciu. Marius Brenciu este un tenor de succes peste hotare. Vocea lui este asemănată cu Pavarotti. Deși nu țin legătura, Horia i-a scris un mesaj emoționant de ziua sa de naștere. 

Horia Brenciu mai are un frate

Horia Brenciu mai are un frate, pe nume Marius Brenciu care este un tenor de succes peste hotare. Are o voce excelentă și a cântat pe marile scene ale lumii. De ziua lui naștere, Horia i-a scris un mesaj emoționant.

”Într-o lume deznădăjduită, familia reprezintă adevarata ancora pentru sufletele noastre. De aceea, vreau să vă vorbesc puțin despre Marius Brenciu, fratele meu. S-a născut azi, cu 47 ani in urmă. Lui ii datorez faptul că am studiat pian și apoi canto și tot lui îi creditez admirația mea pentru operă si operetă. Marius este tenor, fiind o voce cunoscută în multe colțuri ale lumii. Detestă când vorbesc despre el. Am pus asta, de fiecare data, pe seama modestiei lui exacerbate. Mau, te iubesc! La mulți ani frumoși și sănătoși, oriunde ai fi’, a spus Horia Brenciu.

fratele-lui-horia-brenciu-tenor-celebru-peste-hotare-video-oJbJIP

Într-un interviu, Horia Brenciu a povestit cum s-a rupt relația lui cu fratele său care are o familie  și locuiește peste hotare.

”Cred că a fost odată cu țara. Pentru că el a câștigat câteva concursuri internaționale și a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui și, din momentul acela, lucrurile s-au răcit’. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tata. După aceea, eu am plecat acasă cu tata, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a doua zi a plecat‘, a declarat Horia Brenciu.

cum-arata-fratele-lui-horia-brenciu-si-de-ce-artistul-nu-vorbeste-deloc-cu-el-1

Mai mult, artistul a precizat că i-ar plăcea să ia legătura cu fratele său. Totodată, îi este foarte greu să vorbească despre el, pentru că Marius i-a interzis să mai vorbească despre el.

Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper ca într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el‘, a mărturisit Horia despre Marius Brenciu care, în ciuda faimei internaționale, duce o viață foarte discretă, fără rețele sociale.

Horia Brenciu a mai dezvăluit în urmă cu ceva timp că provine dintr-o familie cu o situație precară. De altfel, mama lor a murit de pe vremea când Horia avea doar 11 ani.

Noi am fost o familie, cred că puțină lume știe lucrul ăsta, noi am fost o familie săracă. Mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani și fratele meu 10. Brusc eu și tata am simțit că trebuie să reglăm anumite îndatoriri pe care le avea mama. (…) Tata s-a ocupat cât a putut de educație și el era bucătarul în casă. (…) La Brașov, nu numai că nu se găsea nimic (de mâncare) și cozile erau de la 2-3-4 dimineața, dar se mai și stingea lumina’, a declarat Horia Brenciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: