Redactia.ro
Home » Monden » Horia Moculescu, la un pas să-i provoace fiicei sale un atac de panică. Ce se întâmplă în casa celor doi

Horia Moculescu, la un pas să-i provoace fiicei sale un atac de panică. Ce se întâmplă în casa celor doi

Horia Moculescu, la un pas să-i provoace fiicei sale un atac de panică.

Horia Moculescu, la un pas să-i provoace fiicei sale un atac de panică. Compozitorul se confruntă în ultima perioadă cu multe probleme de sănătate. Horia Moculescu are probleme cu plămânii, motiv pentru care ar avea nevoie să stea conectat la un aparat de oxigen. Recent, artistul a fost pe cale să-i provoace Nidiei o atac de panică.

Horia Moculescu, la un pas să-i provoace fiicei sale un atac de panică. Ce se întâmplă în casa celor doi

Horia Moculescu este unul dintre cei mai apreciați compozitori și cântăreți din România. Recent, cântărețul s-a confruntat cu grave probleme la plămâni, iar acum ar fi nevoit să fie conectat la un aparat de oxige. Potrivit Cancan.ro, Moculescu ar fi rămas cu sechele după ce a fost internat din cauza unui TBC mai vechi și a insuficienței respiratorii. La acel moment, lucrurile s-au terminat bine, iar Nou An l-a găsit pe celebrul compozitor în casa sa din Capitală, din zona parcului Cișmigiu.

Deși era un fumător înrăit, Horia Moculescu a trebuit să se lase de țigări, fiind dependent de aparatul de oxigen. Se pare că artistul nu poate să stea prea mult timp în pat, motiv pentru care se plimbă prin casă, chiar și noaptea. Acesta este și motivul pentru care Nidia Moculescu s-a speriat îngrozitor într-o noapte. „Simte mereu nevoie de oxigen mai mult și își ține furtunele de oxigen nonstop în nas. Nu renunță la ele nici când merge noaptea la WC”, au spus unele surse.

Din cauza problemelor de sănătate, Horia Moculescu este slăbit, iar într-o noapte a fost pe punctul de a-i provoca fiicei sale un atac de panică. Cei doi se înțeleg de minune, iar Nidia este mereu lângă tatal ei. Chiar și așa, tânăra de 31 de ani s-a speriat îngrozitor când și-a văzut părintele plimbându-se noaptea, cu firele de oxigen după el.De asemenea, cei doi locuiesc într-o casă veche. „Nidia s-a speriat groaznic, în miez de noapte. Mai ales că locuiește într-o locuință veche, cu multe lucruri care au peste 60 de ani. Casa scârțâie din toate încheieturile, iar unele obiecte cad în toiul nopții de pe pereți.Biata Nidia este de ceva timp speriată de acest cumul de senzații horror, și vine mai rar pe acasă, preferând să stea să doarmă pe la amicele ei”, ne-au dezvăluit surse din anturajul familiei Moculescu.

Nidia Moculescu, despre relația cu tatăl său

Nidia Moculescu are o relație specială cu tatăl ei. Tânăra a povestit într-un interviu despre faptul că mereu i-a ținut partea lui Horia Moculescu, mai ales în scandalurile cu mama sa, Mariana Moculescu. ”Tata e tata. Pentru mine nu e Horia Moculescu. Pentru mine e tata. Normal că îmi crește inima, când văd câtă lume îl admiră, dar e ciudat să mi-l imaginez ca pe marele compozitor Horia Moculescu! Locuim împreună, gătim împreună, am grijă de el, dar chef-ul este el, de departe! Mâncarea mea preferată, făcută de el, este pilaful. De Revelion și de Crăciun vom fi tot împreună, în casă!”, a declarat Nidia Moculescu.

Horia Moculescu este pianist, interpret vocal, compozitor, moderator și creator de programe TV. Acesta este membru al Uniunii Compozitorilor din România și a compus peste 500 de melodii. Horia Moculescu a fost și realizatorul emisiunii de televiziune “Atenție, se cântă!”, la TVR 2.

Etichete: