Redactia.ro
Home » Monden » Mariana Moculescu, despre mariajul cu Horia Moculescu. Cum s-au cunoscut cei doi

Mariana Moculescu, despre mariajul cu Horia Moculescu. Cum s-au cunoscut cei doi

GALERIE FOTO (4) Mariana Moculescu, despre mariajul cu Horia Moculescu.

Mariana Moculescu, despre mariajul cu Horia Moculescu. Fosta soție a lui Horia Moculescu a povestit într-o emisiune TV cum l-a cuunoscut pe celebrul compozitor. Bruneta a dezvăluit un moment romantic între ei doi.

Mariana Moculescu, despre mariajul cu Horia Moculescu. Cum s-au cunoscut cei doi

Mariana Moculescu, despre mariajul cu Horia Moculescu. Cei doi au divorțat în urmă cu câțiva ani, dar au împreună o fiică, Nidia. Invitată într-o emisiune TV, Mariana Moculescu a povestit despre trecutul său. Fosta soție a lui Horia Moculescu a dezvăluit cum l-a cunoscut pe acesta și cum a fost relația lor la început. Povestea de dragoste dintre cei doi a început pe vremea când bruneta avea 18 ani, iar artistul 48 de ani. ,,L-am cunost când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu”, a mărturisit Mariana Moculescu.

Mariana Moculescu a declarat și care au fost calitățile artistului, care au cucerit-o. Potrivit acesteia, șarmul și naturalețea au fost principalele motive care au făcut-o pe Mariana să se îndrăgostească de Horia Moculescu. De asemenea, bruneta a declarat că fostul ei soț era romantic și îi făcea cadouri. ,,Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului”, a mai spus Mariana Moculescu pentru Antena Stars.

Relația celor doi a evoluat treptat, iar după doi ani s-au mutat împreună. La acea vreme, Horia Moculescu era căsătorit, dar erau separați. ,,Ne-am mutat împreună după doi ani, pentru că în acei doi ani nu am avut niciun fel de relație intimă. Eu nu m-am simțit vinovată, pentru că atunci soția lui era cuplată cu altcineva. Mă atrăgea foarte mult, pentru că nu erau foarte mulți oameni în genul lui, el era un zeu”, a mai spus bruneta.

 

Familia Moculescu s-a reunit

În urmă cu câteva luni, Nidia, fiica Marianei și a lui Horia Moculescu a avut grijă să-i pună pe amândoi la aceeași masă. După o lungă perioadă de tomp, aceștia s-au împăcat și au decis să îngroape securea războiului. Cei trei au ieșit la restaurant, alături de câțiva prieteni. Compozitorul a observat schimbarea fizică a fostei soții și i-a spus ce părere are despre asta. Mariana a povestit că Horia i-a spus că nu ar fi început o relație cu ea dacă ar fi arătat așa când s-au cunoscuut.

„Horia chiar mi-a spus că se bucură să mă revadă și mi-a făcut observație că m-am îngrășat. Mi-a spus că dacă aș fi fost așa când m-a cunoscut, niciodată nu s-ar fi uitat la mine. I-am spus: ”Horia, atunci aveam 18 ani, acum am o altă vârstă”. Am mai și glumit (…) M-a condus până la jumătatea drumului, unde mi-a sărutat mâna și ne-am luat la revedere”, a dezvăluit Mariana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: