Redactia.ro
Home » Monden » Mariana Moculescu a ajuns la capătul puterilor. A plătit ani la rând impozitul unei case deținute de Horia Moculescu

Mariana Moculescu a ajuns la capătul puterilor. A plătit ani la rând impozitul unei case deținute de Horia Moculescu

S-au separat în urmă cu mai bine de 20 de ani, dar neînțelegerile dintre Horia și Mariana Moculescu continuă. Cei doi foști soți sunt încă în atenția publicului și continuă să-și aducă diverse acuzații, semn că povestea dintre ei nu va ajunge prea curând la final. Motivul disputelor de data aceasta este casa în care aceștia au locuit împreună în timpul căsniciei.

Mariana Moculescu a plătit impozitul pentru o casă pe care nu o mai deține

După ce a divorțat de Horia Moculescu, Mariana a decis să părăsească România și să-și caute liniștea departe de hotarele țării. S-a mutat în Italia, unde a locuit vreme de câțiva ani, însă în cele din urmă a revenit acasă. Chiar dacă a renunțat la tot ce avea în țara sa natală, fosta soție a compozitorului a reușit să se restabilească aici. Izbucnirea pandemiei i-a dat viața peste cap și încă se confruntă cu dificultăți, iar legătura sa cu bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică nu a ajuns încă la final.

Chiar dacă a pierdut casa unde a locuit alături de compozitor, Mariana a continuat să plătească impozit pentru acest imobil. Banii i-au fost retrași fără ca ea să se poată opune acestei plăți, iar acum conturile sale sunt blocate. Din păcate, situația nu va putea fi remediată prea curând, deoarece fosta doamnă Moculescu nu are certificat verde. Accesul în instituțiile statului se face doar pe baza acestui certificat, iar problemele sale de sănătate nu i-au permis să se vaccineze.

„Am plătit impozitul la casa pe care am pierdut-o acum doi ani. Nu știu de unde mi-au sustras din cont 230 de euro. Acum, ca să-i recuperez, normal că am mers în instituții, în tribunal. Mă deranjează că nu mă pot duce în instituțiile publice fără certificat. Eu nu mă pot vaccina pentru că am niște alergii și am făcut în repetate rânduri șocuri anafilactice.”, a mărturisit aceasta pentru cancan.ro.

Fără o altă soluție, a încercat să apeleze la ajutorul lui Horia Moculescu, dar bărbatul nu i-a oferit niciun sprijin. A recunoscut că impozitul respectiv ar fi trebuit să fie plătit de el, însă în afară de scuze nu a putut să-i transmită nimic fostei sale partenere.

Mariana Moculescu, un ultim mesaj pentru Horia Moculescu

Cum problemele s-au ținut lanț pentru Mariana Moculescu, pricinuite atât de pandemie cât și de situația dintre ea și fostul soț, aceasta a avut un ultim mesaj pentru Horia Moculescu. Femeia și-ar dori ca compozitorul să fie mai înțelegător cu ea și s-o păsuiască atunci când vine vorba de neînțelegerile dintre ei. Având în vedere că și-a pierdut casa și nu-și poate rezolva problemele legale, ar aprecia dacă bărbatul s-ar oferi s-o sprijine câtuși de puțin.

„Casă nu mai am, pe străzi sunt, copilul l-a luat, banii i-am pierdut … Să facă ceva pentru mine! Măcar un mic gest! Un mic ajutor pe vremurile astea de pandemie”, a încheiat aceasta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: