Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 17 august 2019. Taurii se înțeleg foarte bine cu partenerii

Horoscop 17 august 2019. Taurii se înțeleg foarte bine cu partenerii

Horoscop 17 august 2019. Taurii se înțeleg foarte bine cu partenerii

Horoscop 17 august 2019. Taurii se înțeleg foarte bine cu partenerii.

Citește horoscopul zilei de 17 august 2019 și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec -Horoscop 17 august 2019

Vei primi un cadou cu o valoare sentimentală. Vei primi de la locul de muncă, o sumă importantă de bani. Ai grijă, este posiibil să cheltui foarte mult pe lucruri neimportante.

Taur

Relația cu partenerul de viață funcționează foarte bine. Te sfătuim să nu te grăbești în luarea deciziilor. Spre seară vei avea parte de momente plăcute în compania celor dragi.

Gemeni

Îți vei da seama că cineva apropiat îți cam bagă strâmbe. Ar fi frumos să nu începi un conflict, mai bine ai discuta serios și calm. Te sfătuim să fii mai discret.

Rac

Este posibil să iei unele decizii cu privire la asocierea ueni afaceri. Ar fii bine să ceri sfatul unei persoane cu experiență. Îți recomandăm să fii mai atent cu partenerul de viață.

Leu

Ai încredere în intuiția ta. Este possibil ca un prieten de-al tău să aibă probleme. Indiferent de motiv, ai grijă de el și oferă-i ajutorul.

Fecioară -Horoscop 17 august 2019

Este posibil să nu mai pleci în vacanță din cauza unor probleme la locul de muncă. Spre seară vei primi un cadou din partea partenerului.

Balanță

Ești cam negativist în ultima perioadă. Te sfătuim să fii mai calm, toate problemele au o rezolvare. Cere ajutor și nu te mai preface!

Scorpion

Vei avea unele probleme la locul de munca. Șeful îți va tine morala din cauza unei greseli făcute. Ar fi bine sa fii sincer si sa recunosti ca ai nevoie de ajutor.

Săgetător

Șeful tău te apreciează, dar din partea colegilor să nu te aștepți la aplauze sau felicitări. Invidia este prea mare. Ar fi bine să îți vezi de treaba ta și să îți continui cu entuziasm treaba.

Capricorn

Îți iei cam mult responsabilități la seriviul iar acest lucru te cam epuizează. Te sfătuim să te odihnești și să iei o pauză. Șeful tău va înțelege.

Vărsător

Vei termina cu bine un proiect pe care l-ai început cu mult timp în urmă. Problemele cu partenerul de viață sunt cele care îți cam dau bătăi de cap. Încearcă să ai o disucție serioasă cu el.

Pești -Horoscop 17 august 2019

Vei primi o propunere de colaborare cu alt asociat și ai de luat o decizie destul de dificilă. Nu te grăbi, pune toate lucrurile în balanță, și ia o decizie realistă și obiectivă.

Citeste si:Horoscop 15 august 2019. Zodii norocoase și zodii cu ghinion

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini