Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 17 mai 2019. Balanțele vor avea ghinion în dragoste

Horoscop 17 mai 2019. Balanțele vor avea ghinion în dragoste

Horoscop 17 mai 2019. Balanțele vor avea ghinion în dragoste

Horoscop 17 mai 2019. Balanțele vor avea ghinion în dragoste, iar Scorpionii se vor confrunta cu o zi posomorâtă.

Citește horoscopul zilei de 17 mai 2019, și află ce ți-au rezervat astrele pentru această zi.

Berbec -Horoscop 17 mai 2019

Berbecii au astăzi foarte multă energie. vor face o mulțime de activități plăcute și vor învăța foarte multe lucruri noi. Azi este o zi a autodecoperirii pentru nativii acestei zodii. Nimic nu le poate strica astăzi buna dispoziție. veți reuși chiar să-i molipsiți și pe cei din jur cu energia ta debordantă.

Taur

Taurii au parte de o zi de relaxare. Vor desfășura activitățile lor preferate, de care n-au mai avut timp în ultima vreme să se bucure.
spre seară veți programa împreună cu partenerul de viață o mini-excursie pentru acest weekend. Vă veți bucura spre seară de timp petrecut împreună cu familia.

Gemeni -Horoscop 17 mai 2019

Pentru gemeni nu se anunță azi o zi prea bună. Veți fi nevoit să va anulați majoritatea activităților pe care le-ati programat pentru azi pentru că o situație neprevăzută intervine în viața dumneavoastră. Luați lucrurile încet și rezolvați-le cu calm. Nu este cazul să vă panicați.

Rac

Pentru raci astăzi este o zi a tentațiilor. Fie că este vorba de tentații culinare sau de unele care vă vor împinge să-i fiți infidel partenerului de viață va sfatuim să vă abțineți. De kilogramele în plus veți scăpa greu, iar partenerul tău  nu va fi dispus în niciun caz să vă ierte.

Leu -Horoscop 17 mai 2019

Leii sunt cei mai favorizați astăzi de către astre. Venus, planeta responsabilă de cariera dumneavoastră, se astăzi una dintre cele mai bune poziții și favorizează astfel ascensiunea ta profesională.

Fecioară

Fecioarele trebuie să pregătite astăzi pentru un eșec sau o dezamăgire la care nu se așteptau. Erați convins că veți reuși în ceea ce v-ați propus, dar se pare că ghinionul vă urmărește. Ca să diminuați din dezamăgire și părerea de rău, vă sfătuim ca data viitoare să luați în calcul și varianta în care lucrurile nu se vor întâmpla așa cum ați prevăzut.

Balanță – Horoscop 17 mai 2019

Balanțele nu au azi noroc în dragoste. Este mai bine să nu încerce să facă noi cuceriri sau să înceapă o relație, pentru că aceasta nu va dura prea mult. Este de preferat ca dacă au deja un partener să nu meargă la o eventuală întâlnire, pentru că s-ar putea termina cu o despărțire.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o zi posomorâtă. Nu vor avea chef de nimic și au tendința să fie foarte irascibili. Vă sfătuim să nu vă vărsați nervii pe cei din jur pentru că veți regreta.

Săgetător – Horoscop 17 mai 2019

Săgetătorii au nevoie de sprijinul celor din jur azi pentru că se vor simți nostalgici și neputincioși. Spre seară își vor reveni și totul va reveni la normal.

Capricorn

Capricornii trebuie să se stăpânească azi și să fie stăpâni pe sine. Să nu cumva să vă lăsați duși de val sau purtați de emoții. Dacă veți face asta este posibil să ratați o oportunitate importantă din viața ta.

Vărsător – Horoscop 17 mai 2019

Vărsătorii vor susține astăzi un examen foarte important. Dacă nu vă simțiți stăpân pe sine, vă puteți urma intuiția pentru că ea nu va da greși. În ultima perioadă și dumneavoastră ați observat că ați devenit mult mai intuitiv. Acest lucru se datorează planetei care guvernează zodia ta.

Pești

Peștii vor avea azi o zi în care vor deborda de energie. Vor dedica ziua de azi activităților plăcute împreună cu partenerul de viață. Peștii se vor ocupa mai mult de sănătatea și aspectul lor fizic. Este posibil chiar să vă apucați să practicați un anume sport.

Citește și: Horoscopul verii 2019. Nativii vor avea parte de o vară plină de schimbări

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: