Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 19 februarie 2019 – O zodie este criticată

Horoscop 19 februarie 2019 – O zodie este criticată

Bărbatul Capricorn. Poate fi un paradox misterios, dar când se îndrăgostește dă totul

Horoscop 19 februarie 2019. O zi de luni în care Soarele (în Capricorn) în cuadrat cu Uranus (în Berbec). Iată cum va influența acest eveniment astral zodiile.

Iată ce au pregătit astrele astăzi:

Berbec: Nu te complica și vei vedea că te vei bucura mai mult de viață dacă nu te îngrijorezi pentru orice și menții lucrurile simple.

Taur: Ai nevoie de prieteni, iar astrele se aliniază în așa fel încât vei fi nevoit să ceri ajutorul în următoarea perioadă. Nu se va întâmpla nimic rău, doar că ai nevoie de un pic de ajutor în ceea ce privește o nouă oportunitate.

Gemeni: Soare se deplasează în zona astrogramei tale care guvernează reputația și rolul în societate. Vei fi tentat să îți ridici așteptările și să încerci să faci cât mai multe pentru a fi mai bine văzut de ceilalți.

Rac: Începi să visezi la viitor și vrei să îți lărgești orizonturile, atât la nivel psihic, cât și spiritual sau emoțional.

Leu: Nu te îngrijora dacă te simți cumva în urma evenimentelor. În această perioadă a anului este normal să fi mai lent, parcă mai obosit. Relaxează-te și nu te forța prea tare. Vei fi în formă maximă cât de curând.

Horoscop 19 februarie 2019 – Fecioarele vor auzi comentarii răutăcioase

Fecioară: Vei auzi câteva comentarii răutăcioase care s-ar putea să te enerveze. Încearcă să nu ai o reacție prea dură, pentru că reacțiile tale îi pot încuraja pe criticii tăi să continue cu comentariile.

Balanță: Viața este destul de complicată și chiar nu mai este nevoie să te ocupi și de responsabilitățile celorlalți. Trebuie să te ocupi de problemele tale și să îți vezi de treaba ta. Lasă-i pe alții să se descurce singuri.

Scorpion: Asigură-te că primești ce îți dorești azi. Unii oameni pot încerca să îți dea mai puțin, dar nu ceda. Fii tare pe poziții și vei vedea că va fi până la urmă ca tine.

Săgetător: Ceea ce părea un început prost s-ar putea dovedi până la urmă o alegere inspirată. Uneori, cele mai bune lucruri nu pot părea foarte atractive la început, dar dacă le lași să evolueze, vei vedea că vor fi schimbări pozitive.

Capricorn: Rămâi concentrat asupra obiectivului tău principal și nu te lăsa distrat de unele lucruri care pot părea interesante, când de fapt sunt niște pierderi de timp.

Vărsător: Concentrează-te asupra unui lucru care îți face plăcere azi, pentru că apoi te vei afunda în treburi mai complicate, care îți vor lua mare parte din timp.

Pești: Ceea ce faci azi s-ar putea să aibă efect peste câteva luni, deci ai grijă la toate aspectele acestei zile și nu lua decizii pripite.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici pentru săptămâna 18 – 24 februarie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: