Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 2 decembrie 2020. Ce le-a pregătit astrele tuturor zodiilor

Horoscop 2 decembrie 2020. Ce le-a pregătit astrele tuturor zodiilor

Horoscop 2 decembrie 2020

Horoscop 2 decembrie 2020. Astrele le-au pregătit zodiilor suprize plăcute dar și neplăcute. Capricornii au gânduri triste pe care trebuie să le lase deoparte în această perioadă, iar astrele le vin în ajutor.

Horoscop 2 decembrie 2020. Berbec

Este posibil să primești o sumă de bani pentru munca prestată. Așadar, ori cumperi ceva mai scump ori faci un cadou unei persoane dragi. De asemenea, vei avea discuții cu multe persoane din familie din cauza unor probleme financiare.

Horoscop 2 decembrie 2020. Taur

Astăzi, relațiile cu părinții vor fi cam tensionate, dar în următoarele zile situația se va mai calma. Ești o persoană ambițioasă și vrei să ajungi cât mai sus, de aceea te lupți acum pentru a fii răsplătit pe măsură. Totodată, nu duci lipsă de energie, dar ai tendința de a te apuca de mai multe lucruri și timpul te presează.

Horoscop 2 decembrie 2020. Gemeni

Ai încheiat un proiect care ți-a cam dat bătăi de cap, dar acum că nu mai ai nicio responsabilitate, simți că nu poți sta locului. Ai parte de o perioadă mai agitată pe plan sentimental, iar partenerul de cuplu nu reușește să te înțeleagă. Te sfătuim să ai o discuție serioasă cu el și să ajungeți la o concluzie.

Horoscop 2 decembrie 2020. Rac

Este o zi bună pentru a te răsfăța la un salon de înfrumusețare. De asemenea, poți merge în vizită la magazine, astfel, îți vei îmbunătăți și garderoba. Pe plan sentimental, ai noroc, pentru că trăiești o poveste de dragoste alături de o persoană care te înțelege.

Horoscop 2 decembrie 2020. Leu

Te detașezi de problemele financiare și nu ai nici cea mai mică îngrijorare că rămâi fără bani. Ziua de miercuri este favorabilă rezolvării problemelor financiare, iar dacă dorești să ai succes este bine să fii mai perseverent și să investești mai multă energie în terminarea activităților restante.

Horoscop 2 decembrie 2020. Fecioară

Doar ce te-ai întors dintr-o călătorie și vei avea parte de mici schimbări pe plan sentimental. Pe plan profesional, te așteaptă noutăți, reușite și succese, care îți vor oferi un sentiment de siguranță. Cu toate astea, este posibil să ai parte de o surpriză neplăcută de la o persoană apropiată.

Horoscop 2 decembrie 2020. Balanță

Simți că nu vrei să mai rămâi într-o relație care nu are niciun viitor. Nu știi cum să rezolvi situația și cum să finalizezi lucrurile. Astrele te sfătuiesc să vorbești cu o persoană apropiată pentru a afla și alte păreri din afara relației.

Horoscop 2 decembrie 2020. Scorpion

În ultima vreme ești cam neatent cu banii, și nu mai ții cont de situația ta financiară. Vin sărbătorile de iarnă și s-ar putea să te confrunți cu situații delicate din cauza banilor.

Horoscop 2 decembrie 2020. Săgetător

Îți sprijini partenerul în tot ceea ce face, iar acest lucru îl bucură foarte mult. De asemenea, trebuie să nu mai fii o persoană superstițioasă și să trăiești fiecare moment ca și când ar fi ultimul.

Horoscop 2 decembrie 2020. Capricorn

Astăzi ai gânduri triste legate de o persoană din trecutul tău și nu poți renunța la ele. Cel mai bine ar fi să accepți invitațiile prietenilor de a te relaxa alături de ei și de a începe un nou capitol în viața ta.

Horoscop 2 decembrie 2020. Vărsător

Îți vei rezolva câteva neînțelegeri după ce vei discuta cu un prieten. Ziua de 2 decembrie este favorabilă relațiilor parteneriale și întâlnirilor cu prietenii. Pe plan sentimental traversezi o perioadă frumoasă, iar entuziasmul este la cote maxime.

Horoscop 2 decembrie 2020. Pești

Vei face câteva reparații în casă și vei cheltui o sumă mare de bani,iar acest lucru te va îngrijora pentru riști să rămâni fără bani în cont. Ar fi bine să amâni lucrările și să te concentrezi pe momentele petrecute alături de familie, pentru că acestea sunt cele care contează cel mai mult în viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: