Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 20 august 2019. Scorpionii vor avea noroc de bani astăzi

Horoscop 20 august 2019. Scorpionii vor avea noroc de bani astăzi

Horoscop 20 august 2019. Scorpionii vor avea noroc de bani astăzi

Horoscop 20 august 2019. Scorpionii vor avea noroc de bani astăzi.

Citește horoscopul zilei de 20 august 2019 și află ce ți-au pregătit astrele.

Berbec -Horoscop 20 august 2019

Astăzi vei avea parte de o surpriză din partea persoanei iubită. Posibil să fii invitat să luați masa în oraș.

Taur

Vei fi invitat de un prieten apropiat să luați masa împreună. La locul de muncă, lucrurile merg foarte bine,mai ales că șeful tău începe să îți aprecieze munca.

Gemeni

Astăzi vei fi puțin abătut din cauza problemelor financiare. Ești nevoit să faci unele achiziții care nu erau deloc în plan, dar nu îți face griji. Toate se vor rezolva.

Rac

Vei avea o zi liniștită și lipsită de probleme. Micile probleme le vei rezolva fără să te stresezi și vei construi relații apropiate cu unele persoane.

Leu

Ai tot încercat să economisești bani, dar se pare că nu îți prea iese. Te sfătuim să vorbești și cu partenerul de viață și să încercați împreună să puneți deoparte.

Fecioară -Horoscop 20 august 2019

Este posibil ca astăzi să cunoști pe cineva interesant. Îți va atrage toată atenția și te vei simți vulnerabilă. Nu îți face griji, dacă simți că nu este pentru tine, te vei retrage.

Balanță

Vei avea parte de un conflict cu un coleg de muncă. Deși nu îți place să fii contrazis, chiar nu este vina ta de această dată. Te sfătuim să dai dovadă de mult calm.

Scorpion – Horoscop 20 august 2019

Vei primi o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vărstă. Vei fi foarte fericit pentru că te-ai gândit deja ce vrei să faci cu ei.

Săgetător

Pe plan sentimental ai fost dezamăgit de atâtea ori, și nu prea mai ai încredere. Însă, te sfătuim să mai lucrezi puțin la comportamentul tău.

Capricorn

În ultima perioadă ai stat peste program la locul de muncă, motiv pentru care acest lucru îți este bine răsplătit. Te sfătuim să fii mai atent cu persoana de lângă tine.

Vărsător

În ultima vreme, te-ai simțit singur, o despărțire care a avut loc de curând, te-a cam deprimat. Încearcă să ieși mai mult cu prietenii și să vorbești cu o persoană de încredere despre acest lucru.

Pești -Horoscop 20 august 2019

Te gândești să investești într-o afacere, însă nu știi de unde să începi. Ar trebui să vorbești și cu partenerul de cuplu și să îi asculți părerea.

Citeste si:Horoscop 19 august 2019. Vărsătorii vor avea idei originale

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: