Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 21 noiembrie 2020. Peștii trebuie să păstreze un secret murdar

Horoscop 21 noiembrie 2020. Peștii trebuie să păstreze un secret murdar

Horoscop 24 ianuarie 2021

Horoscop 21 noiembrie 2020. Iată ce le așteaptă pe cele 12 zodii în această zi! Racii sunt puși la încercare la locul de muncă, iar Peștii trebuie să păstreze un secret murdar.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Berbec

Nimic nu îți poate sta în cale atunci când îți dorești ceva, așa că decizi să acționezi și să iei ce ți se cuvine.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Se duce o luptă interioară între acești nativi, pentru că realitatea le cere să acționeze într-un fel în care dacă nu ar fi fost constrânși nu ar fi acționat niciodată.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Gemeni

Trebuie să fii mai răbdător, pentru că rezultatele muncii tale nu se vor vedea numai după câteva săptămâni de muncă. Mai bine mai târziu decât niciodată, nu-i așa?

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Rac

Nimic nu îi mai poate surprinde pe nativii din zodia Rac, pentru că pot spune cu ușurință că le-au văzut pe toate. Ce mai au de făcut acum este să se asigure că această experiență de viață le va fi de folos într-un mod sau altul.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Leu

Leii trec printr-o perioadă mai grea, în care emoțiile îi năpădesc și nu mai pot să fie așa cum sunt ei de obicei, cu spirit de glumă și mereu cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Fecioară

Zodia Fecioară este pusă în fața unei alegeri dificile, pentru că trebuie să lase în spate un comportament nociv, dar pe care ei îi considerau până acum drept unul care arată puterea. Decizia e în mâinile lor, iar aceasta își va arăta rapid efectele, fie că este vorba despre unele bune sau despre unele rele.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Balanță

Balanțele sunt concentrate pe locul de muncă actual, dar o oportunitate foarte mare va ieși la lumină. Acești primesc o ofertă de job de nerefuzat! Banii sunt, de asemenea, pe măsură. Veste bună, așadar, pentru nativii acestei zodii.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Adevărul te va elibera întotdeauna. Ai fost pus să ascunzi o situație, de dragul unui bun prieten, dar acum se pare că oalele se vor sparge în capul tău, deși tu nu ai nicio vină.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Săgetător

Relația ta cu partenerul este supusă unui test în această zi. Vei afla niște lucruri pe care nu le știai până acum.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Capricornii trebuie să își dea seama de ceva important. Ceva ce până acum nu au văzut, dar care le-a provocat o stare de rău mereu.

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Vărsător

Vărsătorii abia ce au început un proiect nou, dar acesta se pare că are mare succes. Apare o nouă oportunitate pentru tine în această zi, de care trebuie să profiți cu siguranță. Nu lăsa norocul să treacă pe lângă tine!

Horoscop 21 noiembrie 2020 pentru zodia Pești

Zodia Pești află un secret murdar despre cineva, pe care trebuie să îl țină.