Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 22 noiembrie 2020. Impas amoros pentru Lei

Horoscop 22 noiembrie 2020. Impas amoros pentru Lei

Horoscop

Horoscop 22 noiembrie 2020. Iată ce le este prevestit celor 12 zodii pentru această zi! Balanțele primesc o ofertă de job de nerefuzat, iar Leii sunt într-un impas amoros. Află previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Berbec

Trebuie să fii mai secretos în ceea ce privește viața ta personală atunci când ești la locul de muncă, pentru că vei atrage critici nedorite.

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Ai parte de o cumpănă în această zi. Nimic nu merge bine și vei afla o veste proastă ce nu te va lăsa să trăiești liniștit această zi.

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Gemeni

Trebuie să începi să te preocupi mai mult de viitorul tăus, pentru că deocamdată, tot ce ai tu sunt doar niște planuri care sună bine, dar nimic concret. Timpul trece cât ai clipi și o să realizezi că nu ai făcut nimic, de fapt, în toți acești ani. Pregătește-te de muncă!

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Rac

Racii au chef de distracție, de petreceri, în niciun caz nu vor să audă că trebuie să meagră la muncă. Asta nu e deloc în programul lor de distracție. Doresc un concediu și cât mai repede cu putință!

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Leu

Leii trec printr-un impas emoțional. Simt că doresc ceva nou, o relație nouă, dar le este prea teamă să lase trecutul în urmă și să găsească din nou iubirea. Totuși, trebuie să ții minte că cine nu riscă, nu câștigă!

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Fecioară

Fecioarele pleacă într-o călătorie de afaceri foarte profitabilă. Da, gândul că vor fi departe de familie nu este unul prea frumos, dar privește partea bună. Te poți întoarce cu multe cadouri pentru ei, fiindcă afacerea acesta este una din care vei ieși foarte bine din punct de vedere financiar.

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Balanță

Nimic nu te poate opri atunci când ai ceva de spus, de făcut, și în niciun caz atunci când în joc este viața ta profesională. Chiar dacă lucrurile nu sunt complet rezolvate la fostul tău loc de muncă, primești o ofertă de job pe care nu o poți refuza. Vei avea un salariu foarte atractiv!

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Zodia Scorpion trebuie să înțeleagă faptul că nu oricine îi vorbte frumos îi este prieten, pentru că se prea poate să nu aibă o părere așa bună când discută cu alții despre ei.

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Săgetător

Nu ai de ce să te temi n privința viitorului tău, pentru că aceasta arată foarte bine. Până acum, ai reușit să faci tot ce ți-ai propus, așa că de ce nu ai putea și acum?

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Nativii din zodia Capricorn trebuie să înveţe să îşi apere propriile drepturi. Nu lăsa pe nimeni să te calce în picioare!

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Vărsător

Primeşti o vizită de la un prieten drag, cu care nu ai mai vorbit de luni sau poate de ani. Fericire mare, aşadar!

Horoscop 22 noiembrie 2020 pentru zodia Pești

Peştii visează la vară, la vacanţe exotice, dar şi la cadourile de Crăciun. Au o stare de reverie şi nimeni nu îi poate scoate din ea!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: