Redactia.ro

Horoscop 23 ianuarie 2020. Ce zodie este predispusă la a câștiga o sumă mare de bani

Horoscop 23 ianuarie 2020. Ce zodie este predispusă la a câștiga o sumă mare de bani

Horoscop 23 ianuarie 2020. Ce zodie este predispusă la a câștiga o sumă mare de bani.

Citeste horoscopul zilei de 23 ianuarie si află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec- Horoscop 23 ianuarie 2020

Cu o intuiție deosebită, vei descoperi punctele sensibile ale persoanei iubită și ai grijă să creezi o atmosferă familială. S
Seara îți vei pregăti o garderobă specială pentru o întâlnire importantă.

Taur

Brusc devii mai înțelegător cu toți colegii, și vei primi și o sumă importantă de bani. De asemena accepți toate sfaturile pe care partenerul de viață ți le dă.

Gemeni

Te vei implica în orice activitate se ivește, din dorința de a-ți afișa calitățile. Oricât de mulți bani vei câștiga, vei considera că nu sunt suficienți.

Rac

Te vei certa cu prietenii din cauza unor comentarii răutăcioase pe care le faci. Este posibil să fii stresat din cauza problemelor financiare și îți descarci nervii pe cei din jur.

Leu

Le vei dovedi celor din jur că ești autoritară când vine vorba de muncă. Munca este singurul loc pe care te vei axa în următoarea perioadă.

Fecioară- Horoscop 23 ianuarie 2020

Ești liniștită, pe plan profesional lucrurile merg bine, iar pe plan sentimental lucrurile par să se rezolve. Totuși, ar trebui să asculți sfaturile unor rude cu privire la viitorul tău.

Balanță

Ai suficient timp liber pentru a-ți programa călătoriile visate. Conflictele cu persoana iubită rămân pe poziții, iar datorită sensibilității vei deveni puțin agresiv.

Scorpion

Relațiile cu colegii de muncă s-au îmbunătățit. Vei primi vizite din partea unor rude pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp, dar te vei relaxa datorită lor.

Săgetător

Pe plan financiar, vei avea parte de surprize plăcute. De asemenea, nu este exclusă o promovare la locul de muncă, pentru că șeful tău este impresionat de talentul tău.

Capricorn- Horoscop 23 ianuarie 2020

Ai foarte multe lucruri de rezolvar, dar trebuie să-ți ajungi partenerul de viață, chiar dacă acesta nu apelează la tine.

Vărsător

Din punct de vedere financiar, ai numai succes. Vei primi o veste de la un membru din familie că ai primit o moștenire. Vei fi bucuros pentru că această surpriză te va ajuta pe viitor.

Pești- Horoscop 23 ianuarie 2020

Nu iei în serios discuțiile care au loc în familie. Chiar dacă îi reproșezi partenerului de viață cheltuielile exagerate, vei reuși să treci peste aceste probleme.

Citeste si:Horoscop Camelia Pătrășcanu 20 – 26 ianuarie 2020. O săptămână grea

Loading...