Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop 23 iulie 2022. Gemenii au fluturi în stomac, iar Săgetătorii luptă cu fantomele trecutului

Horoscop 23 iulie 2022. Gemenii au fluturi în stomac, iar Săgetătorii luptă cu fantomele trecutului

Horoscop 23 iulie 2022. Gemenii au fluturi în stomac, iar Săgetătorii luptă cu fantomele trecutului

Horoscop 23 iulie 2022. Iată ce rezervă astrele pentru zodii astăzi, în dragoste, bani și carieră.

Horoscop 23 iulie 2022 – Berbec

Ai o perioadă încărcată la locul de muncă, dar astăzi urmează să te distrezi. E weekend! Săptămâna viitoare, o iei de la capăt cu job-ul. Simți că ești presat, mai ales că și colegul tău pe care te bazai a intrat în concediu. Măcar ești mulțumit de cum decurge relația ta, ți se face dor de partenerul de viață și îi spui asta. Bravo! E întotdeauna bine să spui ce simți.

Horoscop 23 iulie 2022 – Taur

Este o zi în care ți se relevă multe. Treci printr-o perioadă în care simți că viața ta ia alte dimensiuni, se schimbă. Ești pus/ă în situația de a alege. Alegi pentru tine sau în funcție de ce vrea societatea? Gândește-te… E important să știi ce e în interiorul tău.

Horoscop 23 iulie 2022 – Gemeni

Te simți copleșit de munca depusă în această săptămână, dar o să te cuprindă o stare de euforie când o să cunoști pe cineva. Noroc cu asta! Nu e exclus să te îndrăgostești de această persoană, dar tu faci asta cu destul de mare ușurință… Fii atent la ce simți, fluturii nu au viață lungă… Unii oameni ar putea profita de sinceritatea ta într-o anumită situație.

Horoscop 23 iulie 2022 – Rac

Racii au probleme cu banii, iar azi s-ar putea să facă o nouă cheltuială. Nu se așteptau și la asta. Te gândești să îți mai iei un job, dar parcă ții și la timpul tău. Un prieten, deși nu e rău intenționat, o să încerce să scoată de la tine niște informații. Dacă n-ai chef, nu răspunzi, nu? Nu mai acționa mereu din politețe.

Horoscop 23 iulie 2022 – Leu

S-ar putea să ai niște suspiciuni legate de partenerul tău de viață astăzi. Ar fi bine să îl/o întrebi direct care e faza, fără să îți mai faci alte gânduri. Știm că oricum faci multe legături fără sens, în general, dar uneori trebuie să îi crezi pe oameni pe cuvânt atunci când îți spun ceva. Încearcă să vezi partea bună din omul care îți e alături în aceste momente, altfel o să ajungi singur/ă la bătrânețe. Tu și o pisică, singuri prin casă…

Horoscop 23 iulie 2022 – Fecioară

O să te enerveze ceva la un moment dat, așa că primul om care are de suferit din cauza asta este chiar partenerul de viață. Te descarci pe el, apoi o să îți pară rău. S-ar putea să fie nevoie să îți ceri și scuze. Oricum, o veste bună o să te emoționeze cu adevărat pe la sfârșitul zilei: o să afli că cineva drag o să se căsătorească sau că o să aibă un copil. E motiv de bucurie, nu? După ce te-ai împăcat cu partenerul, puteți ieși să beți ceva împreună.

Horoscop 23 iulie 2022 – Balanță

Știi că în viață, ca să fii fericit, ai nevoie de puține lucruri. Un prieten bun, o vacanță frumoasă sau un cadou pe care ți-l faci singur, ca recompensă pentru cât ai muncit. Totuși, astăzi o să simți că îți lipsește ceva și că viața ta este incompletă. Nu mai ești în echilibru, așa că astrologii te sfătuiesc să încerci să îți dai seama prin ce treci.

Horoscop 23 iulie 2022 – Scorpion

O să fie o zi cu scântei. Parcă îți vine să te cerți cu toată lumea, poate că și dreptate, dar cineva o să te facă să lași armele jos. E cazul să pleci pe undeva, prea s-a umplut paharul cu toate. Oricum, la final de zi, meriți și tu un pic de liniște. Încearcă să te răsfeți puțin, fă o plimbare cu mașina sau mergi să bei un vin bun în oraș.

Horoscop 23 iulie 2022 – Săgetător

Fantomele trecutului revin în prezentul tău. Un fost / o fostă reapare în viața ta și te dă peste cap. Nu e neapărat de bine. Dacă ai terminat o relație cândva, a fost cu un motiv. Nu te lăsa păcălit/ă de așa zisa schimbare. Oamenii se schimbă mai greu, mai ales după o anumită vârstă… O să dai cuiva niște bani cu împrumut.

Horoscop 23 iulie 2022 – Capricon

De undeva, o să apară unele tensiuni. Fie cineva din familie este pus pe ceartă, fie cineva din cercul de prieteni o să înceapă o dispută. Oricum, încearcă să nu pui paie pe foc. Per total, s-ar putea să ai o zi chiar bună dacă ești puțin atent la ce atitudine iei față anumite situații ca acestea. O viață ai, încearcă să o trăiești cât mai departe de răutăți, ironii și falsitate.

Horoscop 23 iulie 2022 – Vărsător

Ai face și nu ai face nuntă, ai face și nu ai face un copil. E o zi în care pare că ai multe dileme când vine vorba de lucrurile importante din viața ta. Simți că ai putere financiară, dar parcă ai vrea să mai copilărești. Oricum ar fi, discută asta cu partenerul de viață, o să te simți mai lămurit după dialog. Intenționezi să pleci într-o vacanță, ești gata să dai mulți bani pentru asta pentru că vrei să iasă super.

Horoscop 23 iulie 2022 – Pești

O să primești o invitație și o să și mergi la acel eveniment. Astăzi, e zi de distracție. Felicitări! Ai decis să îți dedici mai mult timp și să fii mai vesel, vrei să lași în urmă tot ce a fost mai rău. De azi, începi o nouă viață. Nu contează câți bani ai, că prietenii au ales să plece de lângă tine, că cineva nu îți împărtășește iubirea. De azi, viața ta e așa cum vrei tu să fie.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: