Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 26 iulie 2022. Săgetătorii sunt fericiți fără motiv, iar Taurii pierd controlul asupra unor situații

Horoscop 26 iulie 2022. Săgetătorii sunt fericiți fără motiv, iar Taurii pierd controlul asupra unor situații

Horoscop 26 iulie 2022. Săgetătorii sunt fericiți fără motiv, iar Taurii pentru controlul asupra unor situații

Horoscop 26 iulie 2022. Iată ce prevăd astrele pentru fiecare zodie în parte în materie de sănătate, bani și dragoste.

Horoscop 26 iulie 2022 – Berbec

S-ar putea să fii tentat să faci unele lucruri pe care o să le regreți. Încearcă să te gândești bine înainte de a lua o decizie. Te simți tensionat și la locul de muncă, parcă nu mai trece odată perioada asta aglomerată.

Horoscop 26 iulie 2022 – Taur

Taurii vor scăpa anumite lucruri de sub control. Pentru prima dată după mult timp, nu o să mai țină de tine să decizi în anumite situații. Asta te nemulțumește, dar trebuie să înveți ceva din asta.

Horoscop 26 iulie 2022 – Gemeni

Dacă ai putea, ai șterge ziua asta din calendar. Cheltuiești prea mulți bani, te cerți cu partenerul, copilul parcă nici nu te mai ascultă. Toate îți merg pe dos. Încerci să vezi partea bună a lucrurilor… dacă există.

Horoscop 26 iulie 2022 – Rac

Iubire, afecțiune, înțelegere. Asta primești partenerului de viață și asta îi oferi la rândul tău. Ești bine și în plan profesional, s-ar putea să primești o mărire de salariu. Cere-o tu, nu mai aștepta, meriți.

Horoscop 26 iulie 2022 – Leu

Îți place să muncești, dar vrei să și fii apreciat pentru asta. Un „mulțumesc” nu strică. Oricum, începi să fii remarcat de colegi, iar asta e foarte bine. Dacă apare vreo tensiune, o să o gestionezi cum trebuie.

Horoscop 26 iulie 2022 – Fecioară

Realizezi că în cercul tău de prieteni, și așa destul de mic, amicii nu sunt chiar așa cum credeai tu. Oamenii se comportă diferit în unele situații, dar un prieten adevărat nu ar trebui să te dezamăgească. Și totuși, se întâmplă. Ai un gust amar, o să-ți ia ceva să îți revii.

Horoscop 26 iulie 2022 – Balanță

Ceva se întâmplă și nu îți pică așa bine. Ori cineva din trecutul tău reapare în viața ta, ori ceva te face să îți amintești de situații îndepărtate. Pici în butoiul cu nostalgie. Ai vrea să schimbi asta, dar nu te poți înveseli la comandă. Acceptă că astfel de stări pot apărea în viața ta.

Horoscop 26 iulie 2022 – Scorpion

S-ar putea să îți cumperi, în sfârșit, o locuință a ta. Îți doreai asta de ceva timp. Totuși, una bună, altă rea. Nu stai așa bine cu dragostea, s-ar putea să te desparți cât de curând de omul cu care ești în prezent.

Horoscop 26 iulie 2022 – Săgetător

O să primești niște bani, iar asta o să te ajute pentru că erai într-un impas financiar. Pe parcursul zilei, o să te simți tare bine. Nu ai un motiv anume, dar e minunat sentimentul ăsta, că ești fericit/ă fără să știi de ce. Poți găsi fericirea în nimic, până la urmă…

Horoscop 26 iulie 2022 – Capricorn

Iată că a venit vremea să simți din nou fluturi în stomac. Te îndrăgostești, cineva o să te dea peste cap. De data asta, ești dispus/ă să faci orice ca să meargă relația. Nu te gândești că omul acesta s-ar putea să nu îți împărtășească sentimentele, dar astrologii te sfătuiesc îți spun totuși că orice e posibil în viața asta.

Horoscop 26 iulie 2022 – Vărsător

Se ivește o discuție în familie despre o posibilă moștenire, dar nu vrei să te bagi. Ți-e urât să te cerți când vine vorba de bani, nu ești genul. Încearcă să faci un pas înapoi și să echilibrezi situația, poate chiar să îi împaci pe cei care au chef de harță.

Horoscop 26 iulie 2022 – Pești

Vrei să îți faci anumite pofte, iar asta înseamnă să dai niște bani pe anumite lucruri. Nu e neapărat indicat, încearcă să fii mai cumpătat. Totuși, doar tu meriți ce e mai bun pe lumea asta, nu? Te gândești să faci cuiva o surpriză și te duci într-o vizită fără să anunți.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: