Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 28 august 2019. Săgetătorii vor avea parte de o surpriză

Horoscop 28 august 2019. Săgetătorii vor avea parte de o surpriză

Horoscop 28 august 2019. Săgetătorii vor avea parte de o surpriză

Horoscop 28 august 2019. Săgetătorii vor primi o moștenire.

Citeste horoscopul zilei de 28 august 2019 și află ce îți rezervă astrele.

Berbec -Horoscop 28 august 2019

Astăzi ar fi mai bine să stai acasă, împreună cu partenerul de viață. Te sfătuim să nu investești nimic pentru că este posibil să ieși în pierdere.

Taur

Vei fi foarte obosit astăzi și nu vei comunica cu nimeni. Spre seară vei primi o vizită din partea unui prieten apropiat. Te vei simți mai bine.

Gemeni

Te sfătuim să eviți activitățile care necesită multă responsabilitate. Ar fi bine să te limitezi la cele simple și zilnice.

Rac

Dimineață vei avea o stare melancolică din cauza persoanei iubite. Simți că nu mai ai parte de atenția ei, iar acest lucru te macină. Te sfătuim să vorbești cu ea.

Leu

Te confrunți cu probleme care s-au adunat pe zi ce trece, însă te sfătuim să nu te stresezi pentru că lucrurile se vor rezolva. Lasă pesimismul la o parte.

Fecioară –Horoscop 28 august 2019

Dimineață ai e rezolvat unele probleme la locul de muncă. Ar trebui să îți păstrezi calmul și să accepți ajutorul celor din jur.

Balanță

Astăzi vei avea o zi obositoare și agitată. Însă vei primi o propunere de un nou job. Ar fi bine să te gândești la ea și să iei în calcul si avantajele și dezavantajele.

Scorpion

Nu prea stai bine cu banii, motiv pentru care te gândești să ceri ajutorul cuiva apropiat. Îți recomandăm să iei lucrurile cu calm .

Săgetător

Astăzi săgetătorii vor primi o veste bună. O rudă îți va lăsa o moștenire, motiv pentru care îți vei schimba întreg programul. Spre seară vei primi o vizită din partea familiei.

Capricorn

Trebuia să pleci într-o călătorie cu partenerul de cuplu, însă o urgență la locul de muncă îți va schimba programul. O veste bună este că persoana iubită va înțelege acest lucru.

Vărsător

O persoană din grupul tău te va ajuta să te împaci cu persoana iubită. Ar fi bine să iei în calcul sfaturile pe care ți le oferă.

Pești –Horoscop 28 august 2019

Vei alerga mult astăzi pentru a rezolva mai multe treburi. Este posibil să câștigi o sumă mare de bani care te va ajuta să îți duci la bun sfârșit un plan.

Citeste si:Horoscop 27 august 2019. Astăzi leii vor fi foarte activi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini