Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 28 iulie 2020. Ce le rezervă astrele celor 12 zodii

Horoscop 28 iulie 2020. Ce le rezervă astrele celor 12 zodii

Horoscop

Horoscop 28 iulie 2020. Zodiile au parte de o zi solicitantă, în care sunt încheiate mai multe conturi din trecut. Astrele arată că cele 12 zodii vor avea niște provocări de trecut.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Berbec

Fii mai pozitiv, răul poate că nu este așa cum ți se pare ție. Fii atent și la nevoile celuilalt, iar împreună veți găsi o cale de mijloc.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Taur

Gândește-te bine ce vrei să faci în continuare, analizează situația și toate opțiunile pe care le ai la dispoziție, pentru că este posibil ca viața ta să fie schimbată pentru totdeauna.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Gemeni

Simți o răceală în partenerul tău, iar acest lucru te afectează. Lasă-ți ție puțin timp, dar și lui, pentru a putea găsi împreună calea de mijloc.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Rac

Ai făcut prea multe compromisuri până acum, iar acest lucru începe să se vadă. Relația ta are de suferit acum din această cauză, pentru că ți-ai dat seama că vrei altceva.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Leu

Trebuie să te pui pe tine pe primul plan. Uneori, poate fi greu, dar relația ta cu alții poate fi bună doar dacă te iubești pe tine.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Fecioară

Ai făcut niște greșeli, iar acum ai de plătit pentru ele. Îți pare rău pentru ce ai făcut, dar s-ar putea ca acest lucru să nu fie de ajuns. Un efort de comunicare ar putea salva situația!

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Balanță

Crezi prea ușor ce ți se spune și treci prea ușor cu vederea peste niște lucruri pe care nu ar trebui să le admiți sub nicio formă.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Scorpion

Nu lăsa pe nimeni să te calce în picioare! Ai ajuns aici de unul singur și tot de unul singur de poți descurca și de acum înainte.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Săgetător

Treci printr-o perioadă dificilă, iar acum ai nevoie de prietenii tăi pentru a putea trece prin ea cu bine. Relaxează-te și ascultă-le sfaturile.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Capricorn

Nu mai vezi nicio cale de scăpare pentru relația ta cu partenerul și nici nu mai știi dacă merită efortul să o salvezi. Parcă nici nu îți mai

amintești de ce sunteți împreună.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Vărsător

Fă ceva frumos pentru tine, lasă-i deoparte pe ceilalți. Concentrează-te asupra ta, discută despre ceea ce ți se întâmplă și poate așa vei găsi soluția.

Horoscop 28 iulie 2020 pentru Pești

Vindecarea este un proces greu, de durată, dar tu ai forța necesară pentru a trece peste orice obstacol ai întâlni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: