Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 28 martie 2020. Planuri mărețe pentru două zodii

Horoscop 28 martie 2020. Planuri mărețe pentru două zodii

Horoscop 28 martie 2020

Horoscop 28 martie 2020. Gemenii și Racii au planuri bine puse la punct pentru perioada următoare. Oare le vor duce la bun sfârșit?

Horoscop 28 martie. Zodia care își neglijează problemele

Berbec- Astăzi te vei trezi cu chef de distracție și îți vei suna toți prietenii pentru a pune a planifica o mini vacanță într-un loc special și rar întâlnit. Aici vei avea momente de neuitat!

Taur-Încă de dimineață, vei avea tendința de a fi idealist și să neglijezi problemele importante. Te sfătuim să nu începi activități sau acțiuni noi, deoarece este posibil să iei decizii greșite.

Gemeni- Astăzi faci planuri peste planuri. Partenerul de cuplu se pare că ți-a făcut propunere deosebită și ești hotărâtă să te implici într-un proiect unic.

Rac- Astăzi vei face planuri ambițioase în legătură cu propria afacere, deși este posibil la un moment dat să ai unele probleme. Dar, nu te îngrijora! Vei reuși să treci cu bine peste toate!

Leu- Este posibil să înțelegi greșit cuvintele unui prieten și să pornești un conflict. Dar spre seară, te vei putea destinde la o discuție cu un alt prieten care te va convinge asupra unor lucruri pe care tu nu le acceptai.

Horoscop zilnic. sâmbătă, 28 martie

Fecioară- Spre seară, reușești să îți găsești echilibrul și buna dispoziție, la o întâlnire cu prietenii. Te sfătuim să nu iei în considerare criticile care ți se aduc.

Balanță- Astăzi ar fi mai bine să le acorzi mai multă atenție celor din jur, în special partenerului de cuplu și familiei. Poate ești prea implicată în problemele profesionale, dar s-ar putea să nu l vezi pe cele personale.

Scorpion- Ești prea încrezător în forțele proprii și dai dovadă de spirit de aventură. Spre seară, vei avea ocazia să petreci câteva momente emoționante împreună cu persoana iubită.

Săgetător- În prima parte a zilei, vei avea parte de o surpriză pregătită de o rudă. Seara, un prieten vechi te va contacta în legătură cu o veste bună.

Capricorn- Astăzi ai parte de momente de neuitat alături de prieteni. Iar seara, vei purta discuții despre viitor cu partenerul de cuplu pentru a pune la punct câteva reguli comune.

Vărsător- Ziua de azi îți va aduce multe surprize. Vei face o deplasare surpriză, pentru că persoana iubită ți-a promis un lucru, iar astăzi se va ține de cuvânt.

Pești- Ar fi mult mai bine dacă ai putea elimina persoanele toxice din viața ta. Suferi prea mult din cauza lor, iar aceaste momente trebuie să se oprească neapărat, altfel, vei avea parte de evenimente deloc plăcute.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: