Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 3 aprilie. Zodia căreia îi surâde norocul. Banii vin de unde se aștepta cel mai puțin

Horoscop 3 aprilie. Zodia căreia îi surâde norocul. Banii vin de unde se aștepta cel mai puțin

horoscop

Este aprilie, ceea ce înseamnă că este sezonul Taurului. Aprilie are o lună plină, puternică în Balanță și începutul retrogradului Pluto. Astrologic, aprilie este o lună relativ rece, bogată în bani. Viața ta amoroasă va asista astăzi la o schimbare majoră? Află predicția astrologică pentru duminică în ceea ce privește dragostea și banii pentru cele 12 semne zodiacale.

Berbec

Până seara, confuziile care apar în familie se risipesc. În ceea ce privește munca, ideile tale dau rezultate. Evită însă munca în exces. Sănătatea ta este vulnerabilă, așadar adoptă o dietă și hidratează-te suficient.

Taur

Rezervă această zi odihnei, meditației și reorganizării mentale și sufletești. Nu ignora sănătatea, deoarece este posibil să se accentueze unele afecțiuni de care sufereai de mult timp. De asemenea, înconjoară-te de cei dragi, deoarece îți aduc pace și idei bune. Totuși, un prieten nu este de acord cu ideile tale, dar pe tine nu te va deranja acest aspect și vei merge până în pânzele albe pentru părerea ta.

Gemeni

Duminică, 3 aprilie, se va îmbunătăți o situație care părea fără speranță. Ai grijă la bani, iar dacă apar dificultăți, nu ezita să ceri ajutor. Discutând cu prietenii sau sfătuitorii vei afla informții bune legate de investiții, cheltuieli, taxe diverse. Însă, numai tu ești acela care poate decide clar privitor la modul în care îți folosești banii și bunurile. Spre finalul zilei, veți avea parte de un telefon surpriză.

Rac

Nativul Rac primește vești de la o rudă. O situație de familie îngrijorătoare va fi clarificată până la sfârșitul zilei. Vei fi recompensat financiar dacă te concentrezi mai mult. Se recomandă de asemenea prudență, deoarece există riscul să-ți pierzi poziția socială și aprecierea celorlalți.

Leu

Leul va putea duce la bun sfârșit o idee excelentă de lucru cu ajutorul unei persoane dragi. Dar deocamdată trebuie să o țină ascunsă. Relaxează-ți sufletul cu vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau discutând cu o persoană foarte apropiată despre lume și viață.

Fecioară

Sunt posibile neplăceri legate de banii și bunurile comune pe care le ai cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii la sfârșitul acestei săptămâni. Probabil din cauza unor plăți restante sau faptului că ești nevoit să cheltuiești mai mult din veniturile tale. De asemenea, tensiunile sufletești sunt accentuate. Din fericire, lucrurile se vor rezolva până la sfârșitul zilei.

Balanță

Este o perioadă favorabilă pentru realizarea ambițiilor tale profesionale și financiare. Relațiile parteneriale îți dezvăluie amănunte, vizavi de mersul lucrurilor fie într-o colaborare, fie acasă în relația cu partenerul de viață. Va trebui, însă, să eviți reuniunile sociale.

Scorpion

Duminică seară, este indicat să-ți faci timp pentru persoana iubită. Rezumă-te la prioritățile facile și la nevoie, cere sprijinul celorlalți. De asemenea, în sfera muncii pot interveni neplăceri din partea unor colegi. Ferește-te de prieteni!

Săgetător

Capitolul sentimental îți răscolește sufletul la sfârșitul acestei săptămâni. Traversezi o perioadă tensionată în ceea ce privește viața amoroasă. Așadar, este momentul să-și rezolvi eventualele probleme. Prietenia va fi mai favorizată decât dragostea. Cineva va avea încredere în tine și asta te va face fericit.

Capricorn

Va trebui să faci ceva pentru a-ți reorganiza finanțele sau proprietatea. Finalul acestei săptămâni este dedicat treburilor domestice. Membrii familiei însă îți pot schimba planurile de a te ocupa de casă și nevoile ei, pentru a-ți orienta eforturile spre nevoile lor personale.

Vărsător

În ciuda unor cheltuieli neprevăzute, finanțele tale vor fi în creștere. Vor apărea oportunități de profit, însă trebuie acordată multă atenție. Finalul săptămânii aduce și întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul tău.

Pești

Posibil să apară neplăceri bănești în acest weekend, fie din cauza partenerului de viață, fie din cauza colaboratorilor în care ești implicat. Deși pare că dispui de puțini bani, apare suma necesară dacă vrei să faci vreo plată sau o cheltuială neprevăzută.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: