Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 30 noiembrie 2020. Ce zodie este trădată

Horoscop 30 noiembrie 2020. Ce zodie este trădată

Horoscop

Horoscop 30 noiembrie 2020. Este o zi specială pentru nativii din zodia Capricorn, care reușesc să facă ceva ce încearcă de foarte mult timp. Iată ce previziuni astrale există pentru cele 12 zodii, în ziua de Sfântul Andrei.

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Berbec

Nu te lua după opiniile celorlalți, pentru că se prea poate să fie greșite și să cazi într-o capcană. Trebuie să faci mereu doar ceea ce crezi și ce simți tu.

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Nativii din zodia Taur au o provocare în ziua această zi. Trebuie să îi facă față pentru că altfel vei stârni multe controverse în jurul tău. Iar cum tu dorești să ai o reputație imaculată, acest lucru nu ți-ar face deloc bine!

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Gemeni

Învață din greșeli și fii în ritm cu noile trenduri. Acesta este sfatul zilei pentru nativii din zodia Gemeni. Trebuie să începi să evoluezi din acest punct de vedere, pentru că alfel vei rămâne în urmă.

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Rac

Nimic nu îți poate sta în cale atunci când îți pui ceva în minte, iar acesta este cazul pentru ziua de azi! Decizi să faci ceva, iar nu lași ziua să se încheie fără a face ce ți-ai propus.

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Leu

Mereu ai fost un luptător și trebuie să continui să fii așa. Trebuie să ai obrazul gros și să treci pe lângă lucrurile rele pe care le spun alții despre tine!
Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Fecioară

Fecioarele trebuie să înceapă să învețe mai mult despre respect! Nu poți fii niciodată prea politicos sau prea respectuos, iar oamenii de lângă tine chiar au nevoie să le arăți aceste lucruri, să îi faci să simtă aceste sentimente.

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Balanță

Grijile încep să te cuprindă, dar acest lucru nu îți face bine, din punct de vedere fizic. Sănătatea ta nu a fost prea bună, din cauză că pui totul la suflet. Fii mai nepăsător, pentru că altfel consecințele vor fi asupra stării tale de bine.

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Clipe de neuitat pentru Scorpioni, care decid în ultimul moment să ia parte la o aventură de zile mari!

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Săgetător

Nu poți impune cuiva să gândească așa cum o faci tu, astfel că trebuie să accepți că unii nu vor putea să înțeleagă niciodată raționamntele tale sau di spatele acțiunilor pe care tu le întreprinzi.

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Capricornii trebuie să aibă mai multă grijă la ceea ce mănâncă. Este o perioadă în care poți pune ușor kilograme în plus, deci nu strică să ai puțină atenție.

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Vărsător

Cineva din anturajul tău te trădează. Această persoană face un gest necugetat, la care nu te-ai fi așteptat în niciun caz.

Horoscop 30 noiembrie 2020 pentru zodia Pești

Ai nevoie de aventură și adrenalină, așa că decizi să te îmbarci la o provocare!