Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 4 decembrie 2019. O zodie va avea noroc în dragoste

Horoscop 4 decembrie 2019. O zodie va avea noroc în dragoste

Horoscop 4 decembrie 2019. O zodie va avea noroc în dragoste

Horoscop 4 decembrie 2019.O zodie va avea noroc în dragoste.

Citeste horoscopul zilei de 4 decembrie și află ce ți-au pregătit astrele.

Berbec –Horoscop 4 decembrie 2019

O să te caute cineva care vrea să petreceţi mai multe ore împreună, ca să vă puteţi cunoaşte, se ştie dacă puteţi fi un cuplu.

Taur-Horoscop 4 decembrie 2019

Te bucuri de sosirea cuiva care ți-a lipsit şi poate rămâne definitiv, să combaţ. Ești pe punctul de a te aşeza la casa voastră şi o să te interesezi de o locuinţă.  Pe care s-o închiriezi măcar, dacă nu s-o cumperi.

Gemeni

Poate te cheamă cineva în străinătate să locuiești acolo, să faci ocarieră, ori să te căsătorești, ceea ce însemnă o schimbare de destin.

Rac

Se poate să mai schimbi ceva în viaţa ta, să îți dorești alt stil, să fii împreună cu cineva, dar să poți şi călători, să nu rămâi legată numai de casă.

Leu

O să atragi atenţia unui juriu şi poate o să iei un premiu, și o să primești recomandări favorabile pentru un loc mai înalt în societate.

Fecioară- Horoscop 4 decembrie 2019

Te bucuri de sosirea cuiva care ți-a lipsit şi poate rămâne definitiv, să combaţi tristeţea care te cuprinde în lipsa ei.

Balanță

Se poate să faci cunoştinţă cu cineva care să fie pe aceeași lungimea de undă şi să iasă o relaţie aprinsă, la-nceput. Pe parcurs, este posibil să ai mici surprize, dar nu te panica.

Scorpion -Horoscop 4 decembrie 2019

E cineva care vrea să îți intre în graţii şi o să te întâlnești pentru a vedea dacă găsiţi un numitor comun, sau nici nu vă bateţi capul.

Săgetător

Se poate să te trezești cu nişte musafiri de la drum lung şi să petreceţi frumos ziua, asta dacă n-o să fii într-o excursie prin ţară, pe-afară.

Capricorn

O relaţie pe care o credeai încheiată se reactivează şi dacă inima o cere, te-ntoarci spre ea. Dar te sfătuim să nu te bucuri prea tare, pentru că o relație o dată încheiată, a doua oară nu va mai funcționa.

Vărsător

O să apară cineva care vrea să colaboreze cu tine pe linie de afaceri şi în măsura în care o să ți se pară convenabil o să accepţi oferta.

Pești -Horoscop 4 decembrie 2019

Se poate să întâlnești într-un grup de prieteni pe cineva care să fie aşa cum ai visat şi să fie o relaţie de perspectivă, promiţătoare.

Citeste si:Caz șocant la Sălaj. O asistentă medicală a născut pe ascuns și și-a abandonat copilul la

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini