Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop 7 august 2019. Care zodii au noroc azi

Horoscop 7 august 2019. Care zodii au noroc azi

Horoscop 7 august 2019. Care zodii au noroc azi

Horoscop 7 august 2019 Berbec

Deși ziua ta nu a început foarte bine azi, vei vedea că până seara lucrurile vor intra pe făgașul normal și în final totul se va rezolva. Nu te descuraja, căci totul va fi bine până la urmă.

Taur

Deviza zilei de astăzi pentru tine este răbdarea. Nimic nu trebuie să te descurajeze deși lucrurile se mișcă foarte încet, ai încredere că în curând vei primi ceea ce aștepți și ceea ce meriți.

Gemeni

Pentru tine este o zi destul de dificilă astăzi. Ai face bine să-ți revizuiești prioritățile, căci fapul că ești dezorganizat, nu-ți va aduce decât probleme.

Rac

Racii au o zi bună azi. Proiectele pe care ți-ai propus să le termini azi se vor finaliza cu succes.

Leu

Ți-ai programat pentru astăzi o călătorie, dar pe care este posibil să trebuiască să o amâni din cauza unor probleme care țin exclusiv de familie.

Horoscop 7 august 2019

Fecioară

Fecioarele au foarte puțin timp liber azi, așa că dacă vrei să reușești tot ce ti-ai propus, este timpul să te organizezi puțin.

Balanță

Azi te vei bucura de vizita unui prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme. Veți ieși în oraș, veți petrece timp împreună și veți depăna amintiri.

Scorpion

Pentru tine ziua de azi aduce o mulțime de reușite, atât pe plan profesional, cât și pe plan familial.

Săgetător

Ar trebui să fi puțin mai calm și să nu te resemnezi dacă ceva nu-ți reușește din prima. trebuie să fi ambițios și astfel vei reuși.

Capricorn

Este posibil să se ivească o oportunitate de afacere pentru tine, azi, pe care este păcat să o ratezi. Fi mai receptiv la lucrurile noi!

Horoscop 7 august 2019Vărsător

Ai niște probleme la muncă, dar asta nu înseamnă că trebuie să le lași să te afecteze atât. În cel mai scurt timp, toate se vor rezolva.

Pești

Totul pare că a intrat pe făgașul normal pentru tine și poți sta liniștit că nimic rău nu ți se va mai întâmpla o bună perioadă de timp.

Citește și: Antonio Conceicao va fi noul antrenor al FCSB! Gigi Becali a confirmat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: