Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 7 decembrie 2022. Lasă trecutul în spate!

Horoscop 7 decembrie 2022. Lasă trecutul în spate!

3 zodii care trec printr-o cumpănă în 2023

Horoscop 7 decembrie 2022 – Berbec

Pășește cu grijă! Aceasta este o zi predispusă la accidente; deci, fiți atent la tot ceea ce spuneți și faceți. Rămâneți calm. Folosiți-vă bunul simț. Evitați certurile cu ceilalți, care vor apărea din cauza energiei Lunii pline de astăzi.

Horoscop 7 decembrie 2022 – Taur

Evitați disputele legate de proprietăți comune, bunuri, bani și câștiguri. Trebuie să recunoaștem, este greu să eviți aceste dispute, deoarece Luna Plină de astăzi va agrava aceste valori pentru zodia ta. În plus, nu ești niciodată dezinvoltă în privința banilor.

Horoscop 7 decembrie 2022 – Gemeni

Astăzi, Luna Plină se află în semnul tău. (Se întâmplă o dată pe an.) Și această Lună Plină specială este aliniată cu Marte retrograd. Sfinte cannelloni! Acest lucru face să fie ușor să lași vechile resentimente să se înrăutățească și să te simți resemnat cu ceva din trecut. Luminează-te. Mergeți înainte.

Horoscop 7 decembrie 2022 – Rac

Aceasta este o zi provocatoare la locul de muncă din cauza Lunii pline și, posibil, și cu animalul tău de companie și cu sănătatea ta. Încetați să mai repetați răni din trecut pentru că este o pierdere de timp și energie prețioasă. Tot ce ai este acum. Trecutul este o amintire, viitorul este o speranță.

Horoscop 7 decembrie 2022 – Leu

Încearcă să eviți certurile cu prietenii sau cu membrii unor grupuri astăzi. Sau, eventual, aceste certuri vor avea loc cu copiii dvs. sau cu un partener sentimental? Asta pentru că Luna Plină de astăzi vă poate reaminti de răni și insulte vechi. Lăsați-le să treacă.

Horoscop 7 decembrie 2022 – Fecioară

Luna Plină de astăzi creează clasica luptă încrâncenată între casă și familie versus cariera și reputația ta publică. S-ar putea să vă simțiți rănit de ceva din trecut care v-a afectat reputația. Nu vă lăsați prins din nou în această situație. Este o risipă de energie. „Aceștia nu sunt droizii pe care îi căutați”.

Horoscop 7 decembrie 2022 – Balanță

Fiți atenți pentru că aceasta este o zi predispusă la accidente pentru voi datorită energiei Lunii pline. S-ar putea să te trezești prins în discuții religioase sau politice din trecut care încă te ustură sau te fac să te simți plin de resentimente. De ce să porți acest bagaj? Dă-i drumul și ușurează-ți sarcina.

Horoscop 7 decembrie 2022 – Scorpion

Nu vă lăsați implicat în dispute legate de proprietăți comune, impozite, datorii, moșteniri și chestiuni financiare, mai ales dacă aveți resentimente față de modul în care a fost gestionat ceva în trecut. S-ar putea să mai simțiți încă acest prejudiciu. Dar durerea ta va schimba ceva? Doar vă deranjează. Este timpul să mergeți mai departe.

Horoscop 7 decembrie 2022 – Săgetător

Astăzi are loc singura Lună Plină opusă semnului tău din tot anul. Pentru a agrava și mai mult lucrurile, se aliniază cu Marte retrograd. Acest lucru înseamnă că s-ar putea să fii prins de resentimente vechi din trecut, sentimente care te împiedică să te bucuri de această relație. Merită să o faci?

Horoscop 7 decembrie 2022 – Capricorn

Fiți atenți la serviciu astăzi. La fel, ai grijă când te ocupi de animalul tău de companie și chiar de sănătatea ta, deoarece Luna Plină de astăzi ar putea agrava sau declanșa ceva. Ar putea crea tensiuni. De asemenea, ar putea să vă determine să revedeți răni și resentimente din trecut. Lighten up pentru binele tău. Lăsați-o baltă.

Horoscop 7 decembrie 2022 – Vărsător

Dezamăgirile romantice și durerea din trecut ar putea ieși la suprafață odată cu Luna Plină de astăzi. Pentru unii, aceste resentimente vechi ar putea implica relația cu unul dintre copiii tăi. Este atât de greu să ierți și să renunți, știu. Dar de ce să umbli cu o pietricică în pantof?

Horoscop 7 decembrie 2022 – Pești

Relațiile cu figurile de autoritate și cu părinții sunt stresate astăzi din cauza Lunii pline. Posibil ca acest lucru să declanșeze sentimente rele și furie din trecut. Pentru că norocosul Jupiter se află acum în semnul tău, ai parte de energie pozitivă. Aveți înțelepciunea de a ierta. Fii înțelept.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: