Redactia.ro
Home » Stil de viață » Horoscop – Cele mai bune combinații de zodii în dragoste. Cu cine să te măriți

Horoscop – Cele mai bune combinații de zodii în dragoste. Cu cine să te măriți

Horoscop cuplu

Sunt multe întrebări pe care ți le pui atunci când întâlnești pe cineva și de care te atașezi. Curiozitățile cresc cu atât mai mult cu cât vrei să te și măriți cu acea persoană specială din viața ta.

Chiar dacă mulți spun că nu cred în astre, de cele mai multe ori se ghidează după ce scrie la horoscop și mai ales cât de compatibil este cu zodia partenerului.

Potrivit brides.com, cele mai bune combinații de zodii sunt:

Berbec și Vărsător
Nu există niciodată un moment plictisitor între Berbec și Vărsător, ceea ce face ca relația lor să fie extrem de interesantă. Ambele semne sunt  aventuroase, așa că sunt mereu deschise la noi propuneri. Le place să încerce lucruri noi și să funcționeze în echipă. În timp ce alte cupluri s-ar putea plictisi, aceste două semne zodiacale rămân puternice și se bucură mereu de compania celuilalt. Se distrează atât în cuplu, cât și cu prietenii.

Taur si Rac
Taurul și Racul  funcționează bine unul cu altul, deoarece țin o legătură strânsă atât fizic cât și emoțional. Amândoi se înțeleg bine între ei, iar emoțional se creează o legătură strânsă între ei. Există, de asemenea, o mare apreciere unul pentru celălalt și își oferă exact ce au nevoie unul altuia. Acest cuplu este puternic, deoarece se completează unul pe celălalt, făcând ca relația lor să fie una lungă, de durată.

Gemeni și Vărsător
Cei doi reușesc că creeze o legătură mentală și emoțională puternică. Aceste două semne sunt, de asemenea, importante pentru creativitate și idei. Deși funcționează perfect împreună, ei știu să se bucure și de momentele lor de singurătate. Ambii înțeleg și își acordă unul altuia libertatea de care au nevoie.

Rac si Pesti
Racul și Peștii sunt două semne de apă rece. Ei lucrează bine împreună pentru că fiecare știe exact cine este celălalt și sunt mândri de asta. Aceste semne își simt partenerul, ceea ce le face ușor capabile să formeze o legătură solidă care poate dura. Pentru alte semne zodiacale modul lor de viață ar putea părea unul ieșit din comun, însă cele două semne zodiacale de apă se înțeleg și se completează perfect.

Leu și Săgetător
Pasiunea este mare între Leu și Săgetător, deoarece ambele semne se bucură de viață și de iubire. Amândoi sunt pasionați de ceea ce își doresc, dar în același timp își înteleg și susțin partenerul pentru a-și atinge visul sau scopul propus. Ambele sunt semne de foc și de aceea au o înțelegere profundă față de celălalt. Acesta este cuplul care este atât de distractiv, toată lumea își dorește să fie în preajma lor.

 

Cele mai bune combinații de zodii în dragoste

Fecioară și Taur
Ambele sunt semne de pământ, sunt persoane practice în viața de zi cu zi. Aceste două semne zodiacale sunt, de asemenea, cinstite și sincere, ceea ce îi face pe oameni incredibili să se apropie, mai ales într-o relație serioasă, pe termen lung. Nu veți găsi alte două semne consacrate unul cu celălalt, cum ar fi Fecioara și Taur, pentru că nu numai că dețin multă integritate unul pentru celălalt, dar au și aceleași caracteristici și valori. Acest lucru le permite să se înțeleagă într-adevăr unul pe celălalt.

Balanta si Gemeni
O relație între o Balanță și Gemeni se referă la o legătură intelectuală puternică. Ambele sunt semne de aer și pun accent pe stimularea mentală. Gândirea este un lucru foarte interesant  pentru ei și le place să învețe mai multe despre asta pe măsură ce trece timpul. Aceste semne oferă, de asemenea, o mare înțelegere și apreciere pentru celălalt, ceea ce îi face potriviți. Un cuplu ca acesta se bucură să păstreze pacea în relația lor, oferindu-și prietenie, cunoștințe și înțelegere unul cu celălalt.

 

Scorpion și Rac
Uneori,  doi oameni intensi într-o relație nu funcționează. Cu toate acestea, nu și dacă o persoană este un Scorpion, iar cealaltă este un Rac. Aceste două semne de apă sunt intense când vine vorba de emoții, acest lucru îi face și mai compatibile. Scorpionul și Racul își hrănesc pasiunea reciproc, ceea ce le permite să funcționeze bine atunci când sunt împreună. Aceste semne zodiacale sunt profund dedicate unul altuia și își oferă sprijinul necesar. Ambii împărtășesc obiceiuri asemănătoare și se îngrijesc unul de celălalt.

Săgetător și Berbec
Săgetătorul și Berbecul sunt semne de foc, așa că vă puteți aștepta la o pasiune gravă și arzătoare între cei doi, creând o pereche plină de energie. Amândoi au doza de energie pentru a aduce relația, la nivelul la care să înflorească. Și amândoi își apreciază reciproc entuziasmul pentru cealaltă persoană și viața din jurul lor.  Acesta este un cuplu care poate face putere prin orice viață își aduce calea și o vor face împreună cu niște oameni serioși la pas.

Capricorn și Taur
Aceste două semne au cea mai mare chimie decât oricare dintre celelalte semne astrologice. Capricornul și Taurul trăiesc o dragoste fără sfârșit. Aceste două semne vor fi împreună pentru totdeauna și se vor bucura de compania celuilalt până la sfârșit.

Motivul pentru care legătura lor este atât de strânsă se datorează faptului că aceștia își păstrează respectul și dragostea sinceră unul față de celălalt pe care doar prietenii sufletului adevărați le pot oferi.

Vărsător și Gemeni
Vărsătorul și Gemenii sunt ambele semne de aer care au o conexiune psihologică puternică.  Relația lor este aproape mistică, deoarece  nimeni nu o poate înțelege. Până la urmă, numai ei știu ce se întâmplă în capul lor și unul al celuilalt. Și deși ambele semne au un puternic simț al individualității, nu lasă să rănească relația lor.

Pesti și Scorpion
O altă pereche care este foarte intuitivă una cu cealaltă este Pești și Scorpion. Aceste două semne zodiacale pot intra în mintea celuilalt. Amândoi  știu totul unul despre celălalt, pentru că au un respect atât de mare față de celălalt semn. Pasiunea este maximă în acest cuplu și nu le este frică să fie romantice, oricât de molipsitor ar fi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini