Redactia.ro
Home » Horoscop » Care sunt cele mai supărăcioase zodii?

Care sunt cele mai supărăcioase zodii?

horoscop 19 ianuarie 2020

Fiecare dintre nativii zodiilor se supără la un moment dat, din motive mai mult sau mai puțin întemeiate. Este lesne de înțeles cât de dificil poate fi să mulțumești o persoană supărăcioasă, ușor de ofensat prin anumite gesturi, vorbe, chiar și o privire aruncată într-un mod ciudat. Limita dintre glumă și realitate este fină, iar atunci când este depășită se pot isca supărări. Iată topul celor mai supărăcioase zodii!

Gemeni

În ciuda aparențelor, gemenii sunt ușor de supărat. Veșnic atenți la detalii, ei observă fiecare replică sau gest nelalocul lui. De cele mai multe ori sunt deschiși la glume sau mici tachinări, însă, nu vor tolera niciodată lipsa de atenție. Gemenii au mare nevoie de ea, iar dacă nu o primesc, se supără și s-ar putea, chiar, să rupă legătura cu persoana care nu le-o oferă sau care se consideră superioară și nu le arată respect.

Leu

Firi idealiste, leii par a fi mereu nemulțumiți de familie, locul de muncă sau bani. Sunt greu de impresionat, ba chiar pot fi indiferenți la anumite gesturi pe care, dacă nu le-ai face, s-ar supăra. Au nevoie de atenție și să se simtă apreciați și complimentați. Cea mai mare supărare a Leilor este atunci când cineva le strică liniștea.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte atenți la aspectul fizic și chiar pot lua drept lipsă de respect faptul că o persoană nu este bine îmbrăcată în preajma lor. Nu suportă sfaturile. Oricât de constructive ar fi, sunt luate ca pe niște jigniri de nativii acestei zodii. Ei au impresia că felul cum își organizează viața este perfect și nimeni nu ar trebui să intervină.

Săgetător

Săgetătorii nu suportă discuțiile în contradictoriu și nu acceptă părerile altora. Pot fi un adevărat calvar pentru colegii de muncă pentru că nu prea ascultă și nu sunt de acord cu nicio idee. Chiar dacă sunt zece persoane împotriva lor, nu are rost să aducă argumente pro sau contra, căci Săgetătorii se vor supăra oricum că nimeni nu ține cont de părerea lor.

Pești

Motivul supărării pentru nativul acestei zodii se află în strânsă legătură cu relațiile sentimentale. Ei au tendința de a pune partenerilor întrebări delicate sau prea copilăroase al căror răspuns poate fi deranjant. Cele mai frecvente argumente în certuri aduse de persoanele născute în zodia Pești sunt „pentru că așa vreau eu” și „nu mă cunoști deloc”. Firi sensibile, își doresc în permanență ca oamenii din jur să le ofere dragoste și afecțiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: