Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop de weekend 11-12 martie. Urmează două zile pline de surprize pentru unele zodii

Horoscop de weekend 11-12 martie. Urmează două zile pline de surprize pentru unele zodii

Cadouri de Paște în funcție de zodie: Cele mai inspirate idei la care să apelezi

Horoscop de weekend 11-12 martie. Previziuni complete pentru toate zodiile în cele două zile de weekend. Astrele promit surprize mari pentru unii nativi, dar anunță că alte zodii ale horoscopului vor fi supuse unor teste destul de dificile, care le vor pune răbdarea la încercare.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Berbec

Pot exista situații în care te-ai putea implica în certuri aprinse cu rudele tale apropiate. Încercați să evitați astfel de situații și nu răspundeți cu furie sau într-o manieră pripită.

Vezi și: Zodia toxică a horoscopului! Cristina Demetrescu avertizează: evit-o în luna martie!

Horoscop de weekend 11-12 martie. Taur

Anxietatea, ura și îngrijorarea inexplicabilă cu privire la partenerul tău îți pot distruge relația. Weekend-ul este destul de dificil pentru cei singuri, care au în plan să meargă la o întâlnire.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Gemeni

Membrii familiei dumneavoastră vă pot ajuta să obțineți un câștig suplimentar, de care chiar aveți nevoie acum. Problemele de sănătate ar putea necesita împrumuturi și cheltuieli bruște care ar trebui gestionate corespunzător.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Rac

Unii dintre voi ar putea fi distrași din cauza cercului de prieteni greșit, dar dacă vă concentrați pe ceea ce doriți, nimic nu vă poate opri. Cei dragi ar putea părea pretențioși în acest weekend și să aibă prea multe pretenții.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Leu

Evitați orice schimbări sau decizii importante care vizează o afacere de familie. Menține o relație armonioasă cu prietenii tăi, deoarece există șanse să ai neînțelegeri cu ei chiar din vina ta.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Fecioară

Va fi un weekend foarte pozitiv pentru perspectivele tale de muncă. Ritmul vieții tale profesionale va fi activ. Unele inițiative semnificative vor fi realizate fără incidente și s-ar putea chiar să fiți recunoscut pentru eforturile dvs.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Balanță

La finalul acestei săptămâni, viața ta socială va fi mai proeminentă. Persoanele singure vor putea forma legături amoroase romantice și devotate cu persoane foarte importante.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Scorpion

În această săptămână, rezistența ta de bază va fi puternică. Pentru că majoritatea planetelor sunt în favoarea ta, vei fi destul de energic și vei rămâne într-o formă fantastică în această perioadă.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Săgetător

Te vei gândi la relația ta chiar acum, pentru că jonglați cu obligațiile personale și cele legate de muncă. Sprijinul prietenilor și familiei tale va fi acolo pentru tine.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Capricorn

Un conflict actual cu asociații sau colegii dvs. ar putea reprezenta o altă barieră în calea creșterii din punct de vedere financiar. Oamenii de afaceri se pot distra în weekend, dar mintea lor stă tot la muncă.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Vărsător

Nu ignora sănătatea ta la finalul acestei săptămâni. Dacă ai o problemă de sănătate, s-ar putea rezolva și te-ai simți sănătos și bine imediat, așa că nu merită să amâni o vizită la medic.

Horoscop de weekend 11-12 martie. Pești

Planuri grozave pentru carieră și afaceri. S-ar putea să ai intenții grozave pentru profesia ta în acest final de săptămână. Cu toate acestea, obiectivele tale mari trebuie să se bazeze pe realitate și nu e indicat să exagerezi, să te întinzi mai mult decât este cazul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: