Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Venus în Taur! Dragostea plutește-n aer pentru toți nativii zodiacului

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Venus în Taur! Dragostea plutește-n aer pentru toți nativii zodiacului

Horoscop weekend 27-29 mai 2022. Sfârșitul de săptămână vine cu multe vești bune pentru nativii zodiacului. Bineînțeles, această perioadă este marcată de intrarea lui Venus în Taur. Venus este patronul acestei zodii. În aceste zile dragostea va predomina în viața tuturor nativilor.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Berbec

E momentul în care-ți vei întâlni sufletul pereche. Te simți curajos și direct, ești ajutat să dai glas celor mai profunde dorințe pe care le ai. Lasă-te dus de val și fă ce simți.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Taur

Există șanse mari să îți găsești jumătatea unde te aștepți mai puțin, adică fix în cercul de prieteni. Instinctul tău este amplificat și ești deschis către aventuri. Așadar, sunt șanse mari ca în weekend să treci printr-o experiență amoroasă deosebită.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Gemeni

Romantismul poate străluci cu un prieten sau o cunoștință pe online iar lucrurile pot căpăta amploare. Doar fii atent, pentru ca Venus dă lucrurilor o culoare mai rozalie decât este de fapt. Bucură-te de energia atracției.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Rac

Chiar dacă activitățile de weekend sunt îmbibate de un aer de fantezie, nu este nimic în neregulă cu asta. Este cea mai bună atitudine de a combate veștile claustrofobice care circula acum!

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Leu

Cei care sunt într-o relație trebuie să-și facă timp pentru clipe sexy cu partenerul, anulând orice nu era esențial. Cei singuri să se aștepte la scântei cu o noua persoană pe care pot simți ca o știu dintotdeauna.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Fecioară

Cei singuri se pot simți brusc atrași de cineva care este mai mult solid și tradițional decât distractiv și incitant. Dar când te gândești pe termen lung, probabil că este mai bine așa decât doar distractiv și sexy. Însă totul este despre echilibru și, din fericire, Venus te ajută să îl capeți în viața ta personala.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Balanță

Vei trăi evenimente majore în plan sentimental. Capătă prioritate tot ceea ce este legat de cuplu, de casă, de familie. Conjuncturile care se creează duc la apariția iubirii, îți dau curaj să faci tu primul pas. Vor exista și unele încurcături, momente de nesiguranță, de stres sau de dezacord.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Scorpion

N-ai cunoscut încă marea iubire? Fii pregătit ca în acest weekend să îi faci loc în viața ta. Se vor naște povești de dragoste pline de pasiune și de sensibilitate, dar nicidecum lipsite de peripeții.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Săgetător

Dacă ai pe cineva, este un weekend perfect să vezi cum se rezolvă unele divergențe și cum redeveniți apropiați. Dacă ești preocupat de orice fel de artă, nu te grăbi deloc și lasă muza inspirației să îți călăuzească munca.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Capricorn

Dacă există cineva în viața ta pe care nu ai putut să aduci pe aceeași lungime de undă cu tine până acum, alege să uiți și să ierți. Cu alte cuvinte, fii pregătit să mergi mai departe într-o formă sau alta. Și dacă ai de tăiat o legătură, fa-o cu iubire și compasiune dar apoi nu pierde vremea și focusează-te pe treburile tale importante.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Vărsător

Îți vei întâlni perechea perfectă. E posibil chiar să fie vorba despre o persoană cu care ai mai avut o relație în trecut și la care să revii, dandu-ți seama că este exact ceea ce ți-ai dorit.

Horoscop de weekend 27-29 mai 2022. Pești

Se întrevăd șansele apariției unei noi iubiri sau dezvoltarea legăturii deja existente. Important este să nu ceri prea mult de la partener, dar să fii, în schimb, generoasă. Mai e posibil sa fii atrasă și în aventuri, în relații de scurtă durată, foarte periculoase. Oricum ar fi, vei avea parte de momente unice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: