Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop iunie fecioară. Toată luna va fi despre dragoste, dar atenție la sfârșitul lunii!

Horoscop iunie fecioară. Toată luna va fi despre dragoste, dar atenție la sfârșitul lunii!

Femeia Fecioară. Sunt demne de încredere și nu dezămăgesc persoanele iubite

Prima lună de vară din 2022 e plină de noutăți. Iunie aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea zodilor. Află cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau sănătate, în luna iunie a lui 2022.

Horoscop iunie fecioară. Este luna dragostei

În luna iunie, relațiile romantice se aprofundează. Să presupunem însă că încă te confrunți cu probleme de comunicare, cum ar fi nervozitatea legată de dezvăluirea unei ciudățenii sau chiar de răspunsul la un mesaj pe o aplicație de întâlniri. În acest caz, acest lucru ar trebui să devină mai ușor pentru că planeta ta guvernatoare, Mercur, își încheie retrogradarea vineri, 3 iunie. După aceea, exprimarea vine mai natural, la fel ca și ascultarea.

Acest accent pus pe comunicare curge în mod natural în Saturn retrograd, care începe în Vărsător, începând de sâmbătă, 4 iunie. Strictul Saturn este cunoscut drept „cel care face sarcini” al zodiacului. Atunci când intră în retrogradare, ceea ce nu este un motiv de alarmă, toată lumea trebuie să se uite la limitele sale și să se adapteze după cum este necesar.

Pentru tine, dragă Fecioară, următoarele patru luni și jumătate vor fi marcate de o transformare în modul în care vorbești despre dorințele sexuale. Ca urmare, și datorită influenței Vărsătorului orientat spre comunitate, s-ar putea să te vezi făcându-ți noi prieteni sex-pozitivi sau chiar să faci parte dintr-o comunitate locală (sau online) kink sau queer.

Horoscop iunie fecioară. Această lună este de bun augur pentru ego-ul tău

Atunci când planeta ta guvernatoare, vorbărețul Mercur, intră în celălalt semn natal al său, Gemeni, luni, 13 iunie, ești capabil să rezolvi orice probleme de comunicare persistente în cadrul comunității tale actuale. Dacă vă certați cu un partener de viață sau cu un coleg de cameră sau aveți de-a face cu o dramă de familie, din fericire, ar trebui să se rezolve de la sine în această perioadă. Vei aprecia liniștea de pe frontul de acasă, deoarece marți, 14 iunie, aduce o lună plină în Săgetător, luminând sectorul din harta ta care guvernează faima și succesul. Lunile pline sunt momente puternice de manifestări, așa că, fie că este vorba de vești binevenite la locul de muncă, de o invitație la o petrecere pe care abia așteptai să o încerci sau de un feedback pozitiv asupra unui proiect creativ, această lună plină este de bun augur pentru ego-ul tău.

Dacă aveți timp, încercați să vă faceți cât mai mult timp cu prietenii, cum ar fi organizarea de petreceri la cină sau excursii la plajă.

Horoscop iunie fecioară. Atenție mare la sfârșitul lunii!

Cerul se întunecă odată cu Luna nouă în Rac, marți, 28 iunie. Lunile noi sunt momente pentru un nou început și continuă tema comunicării; aceasta este o noapte ideală pentru a-ți vărsa inima. Fie că este vorba de a-i mulțumi unui iubit pentru că a gătit cina sau de a-i reaminti unui prieten cât de mult înseamnă pentru tine, folosește luna nouă pentru a împărtăși câteva afirmații verbale cu cei mai apropiați. Cel mai probabil îți vor întoarce favoarea.

La aceeași dată, marți, 28 iunie, creativul Neptun intră în retrogradare în semnul său natal, visătorul Pești. Dar, la fel ca Saturn retrograd, acesta nu este un motiv de alarmă. Neptun este retrograd aproximativ jumătate de an, iar obiectivul tău pentru anul 2022 este să te scufunzi într-un nou proiect creativ. Așa că, dacă există un hobby în așteptare sau un roman care așteaptă să îl scrii, stelele sunt în favoarea ta pentru a-l aborda în sfârșit.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: