Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop iunie leu. Sărbătoriți din ce în ce mai mult viața și decideți cu cine veți forma un cuplu toată viața

Horoscop iunie leu. Sărbătoriți din ce în ce mai mult viața și decideți cu cine veți forma un cuplu toată viața

Zodia care trage toate sforile! Lacrimi amare pentru cei din jurul lor

O nouă lună, noi provocări peste care ești pregătit să treci cu brio! Prima lună de vară din 2022 e plină de noutăți. Iunie aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Află cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau sănătate, în luna iunie a lui 2022.

Horoscop iunie leu. Viața de familie devine mai ușoară

La sfârșitul lunii mai te-ai jucat mai mult. Iunie promite să aducă multe evenimente sociale interesante și întâlniri interesante pentru a-ți împărtăși frumusețea de sine. Când planeta comunicării Mercur își încheie retrogradarea și devine directă în Taur, vineri, 3 iunie, viața ta de familie și de acasă devine mai ușoară. Așteaptă-te ca orice certuri mărunte cu prietenii să se aplaneze. Este un moment excelent pentru a organiza o cină pentru a sărbători viața.

Horoscop iunie leu. Ești pe drumul corect spre a-ți îndeplini visele

Strictul Saturn intră în retrogradare în ingeniosul Vărsător începând de sâmbătă, 4 iunie. Când Saturn merge retrograd, spre deosebire de Mercur retrograd, poate fi benefic pentru viața ta profesională și personală. Saturn retrograd este un profesor care vrea să te pună din nou pe drumul cel bun pentru a-ți îndeplini visele.

Horoscop iunie leu. Relația ta devine mult mai serioasă. Dacă ești singur, întâlnești pe cineva special

Pentru tine, acest retrograd va avea probabil cel mai mult impact asupra vieții tale amoroase, așa că nu fi surprins dacă relația ta actuală devine mult mai serioasă sau dacă întâlnești pe cineva demn de un angajament pe termen lung.

În timp ce lunile pline pot oferi petreceri nebunești, ele cauzează, de asemenea, drame. Când Mercur părăsește Taurul și intră în semnul său natal, Gemenii, luni, 13 iunie, comunicarea curge ca apa. Te simți suficient de încrezător, pentru a fi sincer cu privire la sentimentele tale, iar ceilalți sunt gata să te asculte. Dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a avea orice conversație descurajantă, cum ar fi o discuție despre definirea relației, despărțire sau o discuție cu șeful tău, acum este un moment excelent pentru a face acest lucru.

Marți, 14 iunie, aduce o lună plină în Săgetător care te lasă cu un sentiment filozofic. Ești o stea, Leu; ești un leu superb condus de Soare. De obicei, ai o mulțime de invitații sociale, dar ceea ce poți neglija este timpul petrecut singur. În timp ce lunile pline pot oferi petreceri sălbatice, ele provoacă și drame. Așa că folosește această noapte pentru a sta în casă și pentru a ține un jurnal, a medita, a te masturba sau a face orice activitate de autoîngrijire care te ajută să te repun în contact cu nevoile tale și cu modul în care le poți aborda cel mai bine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: