Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop iunie pești. Îmbunătățiri pe toate planurile, dar atenție la ce folosiți veniturile neașteptate

Horoscop iunie pești. Îmbunătățiri pe toate planurile, dar atenție la ce folosiți veniturile neașteptate

Bărbatul Pești. Caută dragostea adevărată și ar face orice pentru partenera lui

Iunie 2022 aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea zodilor. Află cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau sănătate, în luna iunie a lui 2022.

Horoscop iunie pești. Viața devine din ce în ce mai bună pe toate planurile

Viața se îmbunătățește pentru tine, iar luna iunie va fi o îmbunătățire față de mai. Mercur a fost retrograd luna trecută, începând cu 10 mai, și ai simțit că mai multe domenii din viața ta sunt în așteptare, cu întârzieri care se succed, iar o vizită la atelierul de reparații a devenit necesară – toate acestea îți sună familiar. Luna aceasta va fi diferită, pentru că Mercur va deveni direct pe 3 iunie.

Horoscop iunie pești. Daruri și oportunități financiare

Luna trecută ai mai experimentat o schimbare – Jupiter s-a mutat în Berbec pentru prima dată în ultimii 12 ani și până în iunie se instalează în noul său rol de a-ți aduce tot felul de beneficii financiare. Jupiter a venit încărcat cu daruri financiare, iar modul în care o planetă poate face acest lucru este ca o altă planetă să vină să își unească forțele – dacă configurația este prietenoasă, darurile încep să se reverse asupra ta.

Pe măsură ce intri în luna iunie, deși nu mai sunt conjuncți, Marte și Jupiter vor orbita în continuare în apropiere și îți vor împroșca cea de-a doua casă a veniturilor obținute cu o avalanșă de oportunități financiare. O conjuncție, una prietenoasă ca aceasta, este un lucru important, deoarece toate conjuncțiile reprezintă începutul unui nou ciclu – conjuncțiile sunt considerate cel mai puternic aspect pe care l-ai putea vedea vreodată în astrologie.

Horoscop iunie pești. Profit maxim în vara lui 2022

Marte și Jupiter se întâlnesc doar o zi la doi ani, întotdeauna într-un semn (casă) diferit al horoscopului. (Următoarea conjuncție dintre Jupiter și Marte va avea loc pe 14 august 2024, în Gemeni). Atunci când Jupiter, planeta norocului, a creșterii financiare și a expansiunii, orbitează aproape de Marte, planeta care ne învață cum să concurăm și să câștigăm, acțiunile tale fervente vor duce la profit.

Horoscop iunie pești. Nu lipsește distracția

Ai putea fi tentat să călătorești spontan în weekendul 11-12 iunie datorită îmbrățișării lui Venus și Uranus în a treia ta casă a escapadelor rapide. Venus va avea grijă să ai parte de multă dragoste și distracție, iar Uranus te va presăra cu multe surprize. Luna în tranzit se va afla în Scorpionul compatibil, așa că acest weekend este cu siguranță unul dintre cele mai bune ale lunii pentru călătorii impulsive și distractive. Dacă ziua ta de naștere cade pe 7 martie, plus sau minus cinci zile, vei fi deosebit de atins de praful de aur din aer în această perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: