Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop iunie rac. Nu te ascunde sub carapace și relaxează-te!

Horoscop iunie rac. Nu te ascunde sub carapace și relaxează-te!

Bărbatul Rac. E unul dintre cele mai emoționale semne zodiacale, dar deveni ușor manipulator

Sezonul de vară începe cu multă energie și voie bună. Prima lună de vară din 2022 e plină de noutăți. Iunie aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea zodilor. Află cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau sănătate, în luna iunie a lui 2022.

Horoscop iunie rac. Nu te ascunde sub carapace

În timp ce sezonul aniversar te-ar putea copleși cu atenție, încearcă să nu te ascunzi în carapacea de crab. Sărbătoriți toată luna!

Sezonul tău începe în această lună și ai multe de sărbătorit. Din păcate, din cauza lui Mercur retrograd și a unei eclipse lunare haotice, sfârșitul lunii mai a fost destul de stresant. Din fericire, viața se liniștește atunci când Mercur devine direct în Taur vineri, 3 iunie, creând o cale clară pentru comunicare și călătorii ușoare pentru restul sezonului aniversar.

Horoscop iunie rac. Petreci timp de calitate cu oamenii pe care îi iubești

A doua zi, sâmbătă, 4 iunie, Saturn, „făcătorul de sarcini” al zodiacului, intră în retrogradare în Vărsător. Saturn guvernează regulile și responsabilitățile, ceea ce poate părea că nu este deloc amuzant, dar datorită influenței orientate spre comunitate a Vărsătorului, acest retrograd te vede făcând ceea ce faci cel mai bine, Rac, și anume să petreci timp de calitate cu oamenii pe care îi iubești. Nu uita că este sezonul zilelor tale de naștere, ceea ce înseamnă să-ți onorezi prietenii loiali, familia și iubiții, care vor apărea întotdeauna la petrecerea ta. Înseamnă, de asemenea, să renunți la foștii toxici care încă te mai trag de inima ta nostalgică.

Mercur intră în semnul său natal, Gemeni, luni, 13 iunie, ajutându-te să gestionezi cu grație orice conversație dificilă care implică bunurile personale. Fie că acest lucru te vede cerându-i unui coleg de cameră să nu-ți împrumute hainele fără să te întrebe sau purtând o conversație despre bani la locul de muncă, planetele se aliniază pentru discuții pașnice despre subiecte dificile.

Horoscop iunie rac. Ai grijă la certurile mărunte!

Nu uita, ești guvernat de mama Lună, așa că lunile te afectează mai mult decât pe alții. Marți, 14 iunie, aduce o lună plină strălucitoare în Săgetătorul autoritar, ceea ce poate face ca discuțiile altfel calme să se transforme în certuri mărunte. Mulțumită activităților de vară și de ziua de naștere, vei fi destul de ocupat în această lună, așa că, dacă ai nevoie de o seară în care să stai în casă și să te relaxezi pe Netflix și să te relaxezi, luna plină este un moment excelent pentru a te liniști.

Horoscop iunie rac. Schimbare de look

Când Venus, zeița iubirii, a banilor și a frumuseții, intră miercuri, 22 iunie, în cochetul Gemeni, te simți chemat/ă să te joci cu look-urile de vară sau să îți faci o schimbare totală de look de ziua ta. De la butterfly liner la bretonul de ras, există multe tendințe demne de leșinat cu care te poți juca. O seară ideală pentru a sta în casă și a te bucura de autoîngrijire și frumusețe este luna nouă în semnul tău, marți, 28 iunie. În timp ce lunile pline sunt dramatice și primordiale, lunile noi oferă un nou început.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: