Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop iunie săgetător. E momentul perfect pentru a vă îmbogăți viața sentimentală

Horoscop iunie săgetător. E momentul perfect pentru a vă îmbogăți viața sentimentală

Bărbatul Săgetător. Spiritul lui trebuie să fie mereu liber și nu se teme de respingere

Surprize și timp pentru suflet. Asta aduce pentru săgetători prima lună de vară din 2022. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea zodilor. Află cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau sănătate, în luna iunie a lui 2022.

Horoscop iunie săgetător. E momentul perfect pentru a vă îmbogăți viața sentimentală

Luna iunie va fi momentul perfect pentru a vă îmbogăți viața sentimentală. Iunie va fi o lună mai bună, mai aerisită și mai fluidă decât ar fi putut fi vreodată luna mai, deoarece Mercur începuse să retrogradeze pe 10 mai, provocând întârzieri, confuzii și poate o lipsă de comunicare.

Horoscop iunie săgetător. Reușite la locul de muncă

Din fericire, Mercur va deveni direct pe 3 iunie. Această schimbare va face să avanseze imediat progresul tău în carieră, care ar fi putut fi blocat în lipici, și poți, de asemenea, să începi să îți clarifici sentimentele într-o relație apropiată, care s-ar putea să se fi învârtit în limbo.

Mercur este stăpânul atât al sectorului carierei tale (casa a zecea solară), cât și al sectorului care guvernează parteneriatul tău serios și angajat în dragoste sau în afaceri (casa a șaptea solară). Când Mercur va deveni direct, pe 3 iunie, viața se va mișca într-un ritm mai rapid, iar aceste două domenii se vor îmbunătăți aproape instantaneu.

Horoscop iunie săgetător. Dragoste sau afaceri?

Luna începe cu o piersică de Lună Nouă care a avut loc pe 30 mai în Gemeni, ceea ce vă va ajuta să vă dedicați mai întâi celei mai importante relații în dragoste sau în afaceri. Iunie este o lună populară pentru nunți, așa că, dacă se apropie logodna sau nunta ta, mai ales în weekend-urile 4-5 iunie sau 11-12 iunie, ai ales un moment deosebit de minunat pentru a-ți promite dragostea. O lună nouă deschide un portal care aduce o explozie de oportunități, așa că aceasta este șansa ta de a te apropia de cineva pe care îl simți important pentru viitorul tău.

Dacă sunteți deja căsătoriți, acum puteți lucra împreună pentru a realiza un vis, fie că este vorba de a cumpăra o casă, de a avea un copil sau de a planifica o vacanță fabuloasă, unică în viață. Îmi place că această Lună Nouă din 30 mai are sprijinul lui Jupiter, dătătorul de daruri și noroc, pentru că Jupiter va fi în unghi ideal cu Soarele și Luna Nouă, la fel și Marte, planeta acțiunii. Jupiter dăruiește dragostea pentru călătoriile internaționale îndepărtate, exotice și pentru lux, așa că ai putea să le integrezi pe amândouă în programul tău în iunie, iar asta cu siguranță te-ar face fericit.

Horoscop iunie săgetător. Câștiguri financiare consistente

În același timp cu Luna Nouă de la sfârșitul lunii trecute, Jupiter (guvernatorul tău, ceea ce conferă acestui aspect o greutate și o putere suplimentare pentru tine) și Marte au fost contopite. Aceste două planete puternice se întâlnesc doar o dată la doi ani, iar următoarea dată când se vor întâlni va fi în august 2024.

Jupiter aduce fericire și câștiguri financiare, iar Marte te aprinde la acțiune – în acest caz, acțiunea duce la profit. Pe măsură ce intrați în luna iunie, deși aceste două planete s-au contopit pe 29 mai, ele vor rămâne apropiate și vor continua să vă trimită recompensele lor pozitive în prima săptămână din iunie. Această conjuncție a avut loc în casa a cincea a iubirii, a sarcinii și a îngrijirii copiilor și, de asemenea, îți guvernează eforturile creative. Toate aceste chestiuni strălucesc sub această tendință.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: