Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop iunie taur. Trebuie doar să îți asculți intuiția!

Horoscop iunie taur. Trebuie doar să îți asculți intuiția!

Bărbatul Taur. Analizează totul până la primul pas. Cum îl câștigi

Prima lună de vară din 2022 e plină de noutăți. Iunie aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea zodilor. Află cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau sănătate, în luna iunie a lui 2022.

Horoscop iunie taur. Comunicarea va deveni mai ușoară, te reconectezi și ești mai grijuliu

La sfârșitul lunii trecute, Mercur retrograd a intrat în semnul tău, făcându-te să te ferești de foști iubiți. Din fericire, Mercur devine direct vineri, 3 iunie, în timp ce se află încă în semnul tău, Taur. Comunicarea va curge mai ușor și, nu uita, încearcă să nu fii tu însuți fostul enervant înainte de acest tranzit.

Saturn, planeta responsabilității, intră în retrograd în Vărsător umanitar începând de sâmbătă, 4 iunie. Deși cuvântul „responsabilitate” s-ar putea să nu fie cel mai atrăgător lucru despre care să citești în horoscopul tău, acest retrograd te vede reconectându-te cu prietenii și comunitatea ta. Fie că petreci timp de calitate cu un prieten care trece printr-o perioadă dificilă sau te implici în activism, Saturn retrograd îți scoate la iveală latura ta grijulie, dulce Taur.

Horoscop iunie taur. Acordă importanță visurilor pe care le ai!

Ocupatul Mercur intră în semnul său natal, Gemenii vorbăreți, luni, 13 iunie, ceea ce îți luminează abilitățile psihice. Acordă o atenție sporită viselor tale în această perioadă, deoarece inconștientul tău îți poate comunica mesaje importante. De asemenea, este posibil să doriți să dezvoltați o practică de meditație pentru a vă ajuta să vă conectați cu emoțiile interioare pe care, în general, le puteți reprima. Orice apare în această perioadă, ascultați-l. Trebuie doar să îți asculți intuiția.

Horoscop iunie taur. Ziua în care trebuie să te ferești

În timp ce luna iunie te vede reconectându-te cu prietenii și implicându-te în comunitatea ta, dacă poți, rămâi în casă marți, 14 iunie. Există o lună plină în dramaticul Săgetător și s-ar putea să te simți obosit, obosit și cu siguranță nu ești pregătit pentru certuri mărunte. În schimb, stai confortabil cu animalul tău de companie, colegul de cameră sau iubitul tău și urmărește un film în timp ce te bucuri de o mulțime de gustări.

Horoscop iunie taur. Perioada în care o să ai chef „de ducă”

Marți, 21 iunie, aduce începutul sezonului Racului și Solstițiul de vară, cea mai lungă zi din an. Fă-ți timp de calitate cu prietenii pentru că, deși vara aduce zile de plajă, sandale și multă bucurie, nu fi surprins dacă există și puțină tristețe estivală aruncată acolo. Ești guvernată de senzualul Venus, Taur, și, ca urmare, iubești confortul. Planifică un picnic, fă o excursie cu mașina sau asigură-te că faci ceva demn de un album cu prietenii tăi în timpul sezonului Racului.

Relațiile voastre amoroase pot trece prin schimbări profunde în această perioadă

Venus, planeta romantică intră în Gemeni miercuri, 22 iunie, aducând profunzime în viața ta amoroasă. Relațiile tale amoroase pot trece prin schimbări profunde în această perioadă (dar nu-ți face griji, planetele au în vedere interesul tău). Revenind la mesajele paranormale pe care le-ai primit la începutul acestei luni, ascultă-ți intuiția și dă-i drumul oricui se poartă urât cu tine sau, dimpotrivă, poartă o discuție de definire a relației cu un partener sănătos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: