Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop rune 2022- Mihai Voropchievici. Care este cifra destinului pentru fiecare zodie

Horoscop rune 2022- Mihai Voropchievici. Care este cifra destinului pentru fiecare zodie

GALERIE FOTO (3) Horoscop rune 2022- Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut previziuni pentru anul 2022. Iată ce rezervă viitorul pentru fiecare dintre zodii, în funcție de cifra destinului.

Horoscop rune 2022- Mihai Voropchievici. Care este cifra destinului pentru fiecare zodie

„Cifrele de destin pare că o vor duce foarte bine în anul 2022. Persoanele cu cifra de destin 3 au protecție divină. 3 și 9, pentru că și 9 este un 6 întors, au o dorință aprigă de neprevăzut, dar și de a face bani în afara țării. Le propun să nu riște. Cei care au cifre pare de destin să nu plece din țară pentru bani, pentru că nu vor face nimic. Pentru cei care au cifra de destin 6, va fi un an bun. În schimb, cei care care au cifrele 1, 3, 5, 7, 9, intră puțin în contradicție cu tot ce înseamnă vibrația lui 6. Adică, unul care este învățat să dea ordine, să fie ascultat pe raport de dragoste și se cam taie. aplombul. Sunt cumva puși în imposibilitatea de a lua dezicii. Sunt individualiști și egoiști. Cuplurile fericite vor fi cele care vor combina o cifră de destin pară cu o impară”, a precizat numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea „Adevăruri ascunse”.

Horoscop rune 2022. Berbec – Dagaz

Se anunță o perioadă prosperă, în care norocul va fi de partea ta. Fie că ai început sau nu să lucrezi sau nu pentru viitorul tău, lunile ce vor urma vor fi încărcate de schimbări și evenimente pozitive. Te vei schimba și vei deveni o variantă mai bună  a ta.

Horoscop rune 2022. Taur – Kenaz

Rezultatele pentru munca depusă până acum încep să apară, iar tu îți realizezi în cele din urmă adevărata valoare. Vei avea mai multă încredere în tine și vei continua să țintești spre lucruri mărețe. Cei singuri au șanse mari să-și găsească jumătatea.

Horoscop rune 2022. Gemeni – Inguz

Începe un nou capitol al vieții pentru tine, după ce mult timp ai fost prins în trecut. Toate schimbările sunt însă spre bine, deoarece ești cu un pas mai aproape să-ți descoperi propria valoare și să ajungi acolo unde ți-ai propus mereu.

Horoscop rune 2022. Rac – Wunjo (inversata)

Traverezi o perioadă mai dificilă din punct de vedere emoțional, care nu înseamnă însă că te apropii de sfârșit. Consideră totul ca o șansă la o viață mai bună, în care poți să începi să clădești din nou vise și planuri. Indiferent de cât de greu ți-ar fi, important este să nu te uiți niciodată înapoi.

Horoscop rune 2022. Leu – Nauthiz (inversata)

O rună inversată înseamnă și că este nevoie să fii mai atent la nevoile tale și să-ți vindeci rănile. Folosește lunile ce vor urma pentru a lucra la tine și la fericirea ta, chiar dacă această călătorie înseamnă că uneori vei pierde oameni. Tot ce e important acum este să-ți găsești liniștea și să lași răul în spate.

Horoscop rune 2022. Fecioară – Teiwaz

2022 va fi un an plin pentru nativii în zodia fecioară, deoarece vor avea parte de schimbări pe toate planurile. E o perioadă plină de emoții puternice, schimbări, decizii neașteptate și pierderi. Ai nevoie însă de oameni în jurul tău, care să te ajute la nevoie și să te ghideze când ți-ai pierdut dorința să continui.

Horoscop rune 2022. Balanță – Berkana

Runa prevede o perioadă de schimbare pentru balanțe, care vor investi mult timp în propria persoană. Își doresc să evolueze atât din punct de vedere fizic, cât și personal și profesional, așa că sunt dispuși să facă eforturi serioase în acest sens.

Horoscop rune 2022. Scorpion – Mannaz

Simți nevoia de validare din partea celor din jur, dar succesul nu se rezumă numai la acest lucru. Încearcă să-ți ții victoriile pentru tine și să înțelegi că laudele nu-ți vor aduce niciodată ceea ce-ți dorești cu adevărat. Concentrează-te mai mult pe tine și pe evoluția ta și realizează că părerea celor din jur nu este atât de importantă.

Horoscop rune 2022. Săgetător – Isa

Nu urmează o perioadă cu prea multe realizări sau evenimente importante, însă și liniștea de care ai parte este îmbucurătoare. Stresul nu-și găsește locul în viața ta și te poți concentra mai mult pe tine. Învață să ai răbdare și să tratezi lucrurile cu calm, iar succesul va veni negreșit.

Horoscop rune 2022. Capricorn – Thurisaz

Nu o perioadă bună pentru schimbări sau decizii importante, așa că înainte să acționezi cântărește-ți bine variantele. Ai nevoie să-ți găsești scopul în viață și să tratezi totul cu calm. Ești într-un punct liniștit, așa că n-ai niciun motiv să te grăbești sau să insiști inutil ca lucrurile să se întâmple acum.

Horoscop rune 2022. Vărsător – Ansuz (inversata)

Vărsătorii sunt derutați și încearcă să proceseze ce se întâmplă cu adevărat în jurul lor. Sunt schimbări la totul pasul și, din păcate, nu sunt toate plăcute. Uneori ești nevoit să renunți, alteori ești lăsat în urmă. Acceptă lucrurile așa cum sunt și nu te pierde prea mult în trecut.

Horoscop rune 2022. Pești – Jera

Ai parte de succes pe plan profesional, dar nu te grăbi să te bucuri prea repede și nu te abate de la drumul tău. Pentru a realiza lucruri mărețe, este necesar să muncești permanent și să nu renunți. Chiar dacă vezi rezultate, acceptă că mereu e loc de mai bine. Așa, te vei ambiționa să faci tot ce ți-ai propus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: