Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Schimbări uriașe în Săptămâna Mare

Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021, cu Mihai Voropchievici. Schimbări uriașe în Săptămâna Mare

Săptămâna Mare vine cu schimbări uriașe, potrivit Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a anunțat că avem de parcurs o săptămână nici grea, nici ușoară, însă trebuie să fim atenți la deciziile pe care am putea fi nevoiți să le luăm în următoarele zile! De asemenea, o zodie trebuie să fie atentă să nu rateze semnele pe care le primește.

Iată darurile runelor pentru Săptămâna Mare, așa cum sunt ele dezvăluite prin Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021, cu Mihai Voropchievici.

Horoscop rune Berbec, 26 aprilie – 2 mai 2021

Berbecii au parte de o săptămână în care trebuie răbdare! Intervin niște schimbări foarte importante acasă. Atenție la aceste schimbări mari, atrage atenția numerologul Mihai Voropchievici! Ele vor avea efect asupra viitorului acestor nativi.

Horoscop rune Taur, 26 aprilie – 2 mai 2021

Taurii dau de tentația maximă de a intra într-o viață nouă. Acești nativi s-au gândit bine, iar acum ar fi momentul cel mai bun pentru o schimbare majoră, așa că se ocupă de asta intens. Revigorare în toate planurile pentru Taur, anunță Mihai Voropchievici pentru Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021.

Horoscop rune Gemeni, 26 aprilie – 2 mai 2021

Surpriză uriașă și pentru Gemeni în Săptămâna Mare. Se află într-o perioadă prielnică pentru acești nativi! Se vor bucura de fertilitate și belșug, îi anunță Mihai Voropchievici. Un motiv de bucurie la fel de mare pentru Gemeni este că, peste puțin timp, visele lor, oricât de mari ar fi ele, se vor îndeplini!

Horoscop rune Rac, 26 aprilie – 2 mai 2021

Racii sunt deja cu un picior în vacanță! Acești nativi își pot face deja bagajele pentru că îi așteaptă o călătorie benefică, așa cum a dezvăluit Mihai Voropchievici în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 1. Fără să fie vorba de niște probleme medicale, racii așteaptă acest “tratament” de foarte multă vreme și, deci, îl merită și se vor bucura din plin de el!

Horoscop rune Leu, 26 aprilie – 2 mai 2021

Săptămâna Mare este cea mai bună perioadă a ultimelor luni pentru Lei, care se pregătesc să dea lovitura!  Acești nativi fac un salt rapid și calitativ în existența lor, așa cum dezvăluie Horoscopul runelor. Așadar, ei sunt norocoșii acestei săptămâni!

Horoscop rune Fecioară, 26 aprilie – 2 mai 2021

Fecioarele sunt cu bateriile încărcate pentru Săptămâna Mare. Orice ar fi, știu că au energia necesară pentru a duce bătălii, pe care în mod cert le vor câștiga. Însă numerologul Mihai Voropchievici avertizează: “Nu lăsăți să va întunece mintea certurile și scandalurile, pentru că de partea voastră e câștigul”.

Horoscop rune Balanță, 26 aprilie – 2 mai 2021

Vin schimbări majore și în viața Balanțelor. Acești native trebuie să se pregătească moral pentru ce le rezervă viitorul apropiat, care se așteaptă să fie unul înfloritor și pentru acești native. Important este să aibă încredere că răbdarea le va fi răsplătită.

Horoscop rune Scorpion, 26 aprilie – 2 mai 2021

Scorpionii vor avea două gânduri în Săptămâna Mare: ori să se mute de la locul de muncă, ori să schimbe locuința, îi atenționează numerologul Mihai Voropchievici, potrivit Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021. În orice caz, Scorpionul va lua cea mai corectă decizie, are el grijă să le rezolve pe toate.

Horoscop rune Săgetător, 26 aprilie – 2 mai 2021

Săgetătorii găsesc răspunsuri la toate problemele în Săptămâna Mare. Fie că e vorba de ceva legat de familie, fie că e vorba de ceva neclar la serviciu, în sfârșit poate găsi răspunsul la orice frământare a Săgetătorilor. Așadar, este o săptămână pe care o vor parcurge având reușitele de partea lor.

Horoscop rune Capricorn, 26 aprilie – 2 mai 2021

Capricornii trebuie să aștepte un mesaj în Săptămâna Mare. Acești nativi extrem de atenți la detalii trebuie să se concentreze să îl recepționeze. Este foarte posibil să nu se focuseze pe ce trebuie cu adevărat și să piardă o informație care poate fi extrem de prețioasă pentru ei.

Horoscop rune Vărsător, 26 aprilie – 2 mai 2021

Vărsătorii au parte de o săptămâna în care trebuie să dea dovadă de putere, forță, tărie, să depășească perioada care este destul de tensionată, așa cum îi avertizează numerologul Mihai Voropchievici. Astrele nu prea îi recomandă să se forțeze să facă lucruri nemaipomenite, decât să fie rezistent.

Horoscop rune Pești, 26 aprilie – 2 mai 2021

Peștii trebuie să se concentreze pe ce este esențial pentru ei. E cazul să abordeze altfel toate probleme care îl interesează, ca să aibă parte de rezultate vizibile în viața lor. Să schimbe tactica, îi sfătuiește celebrul numerolog Mihai Voropchievici, potrivit Horoscop rune 26 aprilie – 2 mai 2021.