Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop rune pentru luna iulie, cu Mihai Voropchievici. Protecție totală pentru Berbeci

Horoscop rune pentru luna iulie, cu Mihai Voropchievici. Protecție totală pentru Berbeci

Horoscop rune 1-7 mai 2023 cu Mihai Voropchievici: Fecioarele au protecţie divină, Gemenii primesc o atenţionare de Sus

Horoscop rune pentru luna iulie, cu Mihai Voropchievici. Această lună vine cu schimbări mari pentru toate zodiile. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru luna iulie, va veni cu surprize mari pentru unele zodii.

Horoscop rune Berbec, luna iulie

Conform numerologului, nativii Berbec vor avea o lună de protecție totală și sunt protejați de forțele malefice și de toate gândurile negre. De asemenea, specialistul le recomandă acestora să facă nădrăvănii pentru că vor fi iertați. În ceea ce privește cheltuirea banilor, aceștia o pot face, dar cumpătat.

Horoscop rune Taur, luna iulie

În ceea ce îi privește pe tauri, în luna iulie, se vor certa cu toată lumea. Specialistul le recomandă celor din nativii Taur să se calmeze, pentru că problemele se vor rezolva mult mai repede. La sfârșitul lunii, nativii acestei zodii vor primi vești bune.

Horoscop rune Gemeni, luna iulie

Nativii Gemeni sunt îndemnați să-și consolideze poziția, atât acasă, cât și la locul de muncă dar și în societate. De asemenea, numerologul a precizat că aceștia vor găsi oriunde prilejuri de a se afirma.

Horoscop rune Rac, luna iulie

Nativii Raci vor avea parte de o lună plină cu bani, cu cadouri și vești extrem de bune. De asemenea, în această perioadă este ziua lor, așa că vor avea ce sărbători.

Horoscop rune Leu, luna iulie

Specialistul susține că nativii Leu trebuie să aibă răbdare în luna iulie. Lucrurile bune și interesante vor veni la cei care știu să aștepte, iar surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei răbdători.

Horoscop rune Fecioară, luna iulie

În această lună. fecioarele vor avea parte de multe mesaje și de comunicări, dar unul singur va fi cu adevărat important, așa că sunt avertizate să citească printre rânduri. Totodată, se anunță o lună încărcată pentru fecioare.

Horoscop rune Balanță, luna iulie

Este Jupiter retrograd, așa că nativii Balanță ar putea avea parte de o dragoste nouă și extrem de pasională. Totodată, nativii tineri sunt îndemnați să-și dea frâu liver sentimentelor în această lună. Sfârșitul lunii iulie vine la pachet cu vești neașteptate.

Horoscop rune Scorpion, luna iulie

În această lună, nativii Scorpioni sunt sfătuiți să rămână acasă și să aștepte schimbări importante. De asemenea, ar trebui să fie pregătiți pentru un eveniment important pentru că nu se știe de ce natură va fi.

Horoscop rune Săgetător, luna iulie

Nativii Săgetători au parte de fertilitate și de bogăție în această lună. De asemenea, tot anul, aceștia vor avea disensiuni și conflicte, dar acum ar fi un moment bun pentru împăcare. De asemenea, săgetătorii sunt anunțați că visele li se vor împlini.

Horoscop rune Capricorn, luna iulie

Nativii Capricorn vor să scape de locul de muncă actual și vor acționa foarte favorabil într-o problemă care vă dă bătăi de cap. Tot ce trebuie să facă este să fie mai cumpătați.

Horoscop rune Vărsător, luna iulie

Conform numerologului Mihai Voropschievici, nativii Vărsători vor da lovitura în luna iulie, fiind pe un trend ascendent. Vor avea parte de o rampă de lansare pentru oportunitățile urmărite și plecați către câștig.

Horoscop rune Pești, luna iulie

Nativii Peștii încă nu discută problemele care îi îngrijorează, pentru că au impresia că pot rezolva totul de unii singuri. Cu toate astea, vine momentul adevărului și vor putea găsi rezolvarea numai într-un dialog sau un consiliu de familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: