Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 2-8 august, oferit de Adina Binder

Horoscop săptămânal 2-8 august, oferit de Adina Binder

Horoscop săptămânal2-8 august, oferit de Adina Binder . Zodiile au parte de schimbări uriașe în această perioadă. Iată ce nativi vor fi luați prin surprindere, dar și cine sunt favoriții astrelor la sfârșit de luna iulie.

Berbec

Saptamana aceasta ai chef de joaca precum un copil sau te preocupa sa faci lucruri impreuna cu copiii. Te poti indragosti foarte usor pentru ca esti dispus sa daruiesti.

Taur

Spre sfarsitul saptamanii iti faci planuri legate de camin si de casa, dar toata saptamana esti nerabdator, vrei ca lucrurile sa se intample repede, ceea ce de obicei nu te caracterizeaza.

Gemeni

Ai ocazia sa cunosti persoane potrivite care sa te ajute in ce ti-ai propus. Cu siguranta nu vei scapa aceasta oportunitate si vei reusi sa pui la punct o baza solida.

Rac

Reusesti sa iti descoperi anumite calitati si sa le pui in valoare. Incepi sa fii mai deschis/a si receptiv/a la atentia pe care ti-o acorda ceilalti.

Leu

Poti avea idei sclipitoare la locul de munca, sau despre o afacere pe care ai vrea sa o faci pe cont propriu. Daca ai nevoie de finantare, iti vei gasi rapid un partener care sa aprecieze ideile tale.

Fecioara

Iti vin tot felul de idei, care te surprind si pe tine. Dar cand vrei sa le pui in practica, te lovesti de nemultumirea ca ar putea sa nu iasa perfect.

Balanta

Ai foarte multe proiecte si de asemenea gasesti tot felul de grupuri care sa te poata sustine sau aprecia. Totusi ai grija cu cine te parteneriezi, caci partenerii pot sa cheltuie neprevazut.

Scorpion

Partenera/ul de viata iti poate determina o schimbare la locul de munca si in societate. De asemenea ai multi prieteni de care poate ai uitat, dar care acum sunt dispusi sa te ajute, daca le ceri.

Sagetator

Te preocupa sa iti schimbi modul de viata si sa afli cat mai multe lucruri ce te pot ajuta in evolutie. S-ar putea sa incepi sa studiezi si sa te perfectionezi, fie in timpul unei calatorii, fie citind foarte mult.

Capricorn

Chiar daca tu nu mai vezi rezolvare la problemele financiare cu care te confrunti, partenera/ul ta/tau are  solutia la-ndemana. Ai incredere in ea/el.

Varsator

Este foarte posibil sa te indragostesti, chiar daca nu esti intr-o dispozitie buna pentru acest lucru. Nu este rau sa renunti la a mai crede ca detii controlul absolut si sa te lasi putin purtat/a de valuri.

Pesti

Cunosti persoane noi si e posibil sa iti gasesti noi colaboratori. Sau poate este momentul sa te imprietenesti cu un necuvantator ce ti-a cucerit inima.

Puteti lua legatura cu Astrologul Adina Binder  la Tel. 0744373909; email binderadina@yahoo.com

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: