Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 26 iulie- 1 august, oferit de Adina Binder

Horoscop săptămânal 26 iulie- 1 august, oferit de Adina Binder

Horoscop 4 iulie 2021

Horoscop săptămânal 26 iulie- 1 august, oferit de Adina Binder . Zodiile au parte de schimbări uriașe în această perioadă. Iată ce nativi vor fi luați prin surprindere, dar și cine sunt favoriții astrelor la sfârșit de luna iulie.

Berbec

Poti descoperi ca anumiti prieteni te dezamagesc si nu poti sa mai ai incredere in ei. Ai insa ajutor neasteptat de la oameni pe care abia i-ai cunoscut, sau chiar nu ii cunosti. Beneficiezi de multa creativitate si ar fi bine sa nu o irosesti.

 

Taur

Simti nevoia unei schimbari majore in viata ta si te apasa mai cu seama rutina de la servici. Oportunitati de schimbare a locului de munca inca nu apar, dar la felul tau de a fi poti lucra foarte mult pentru a te transforma cum doresti.

 

Gemeni

Pana acum nu ai simtit oboseala dar de acum ai nevoie de multa odihna caci te-ai epuizat in tot felul de nimicuri si realizezi ca ar fi bine sa iti construiesti viata pe ceva mai solid. Ai succes in afaceri si ti se deschid multe oportunitati.

 

Rac

Intelegi in sfarsit ca nu mai poti trai in aceeasi iluzie de pana acum si esti gata sa te ocupi mai mult de tine, de sanatatea ta, decat a celorlalti. S-ar putea sa fi nevoit sa cheltui mai mult pe ceva neprevazut si sa observi ca atunci cand ai nevoie de ajutor, prietenii nu sunt la fel de saritori ca tine.

 

Leu

Ai foarte multa energie si te simti in elementul tau, ca de obicei. Totusi constati si tu ca e nevoie de ceva mai multa autenticitate in comportamentul tau pentru ca iti dai seama ca nu te mai satisfac doar laudele sau aplauzele celorlalti.

 

Fecioara

Esti destul de atent/a la detalii si te bucuri de rasfat din partea partenerului de viata. Ar fi bine sa apreciezi  si sa intelegi ca si tu meriti sa te simti bine, nu numai sa muncesti pentru altii. S-ar putea ca la servici sau in societate sa iti fie stricata imaginea.

 

Balanta

E bine ca ai inceput sa te mai ocupi si de sanatatea ta, dar exista un risc de accidentari, de care ar fi bine sa tii cont. Daci ai un hobby periculos, mai bine te apuci sa pictezi, sa desenezi sau orice e creativ si relaxant, fara sa te expui prea mult.

 

Scorpion

Relatiia cu partenerul de viata poate suferi transformari bruste si te poti astepta la orice din partea lui. Esti nevoit/a sa te ocupi mai mult de casa, de camin, sau este posibila o schimbare de domiciliu.

 

Sagetator

Te simti incredibil de bine la tine acasa si nu prea iti mai vine sa pleci nicaieri. Mai ales ca partenerul de viata are diverse capricii, iti capteaza intreaga atentie si doar daca va vrea el/ea neaparat, ai fi de acord sa mergeti intr-o calatorie.

 

Capricorn

Esti intr-o continua si lenta transformare, cu pasi mici dar siguri. Exista si un anume blocaj financiar care te framanta si te face sa cauti solutii. Exista insa riscul sa te aventurezi in speculatii financiare ce te pot da si mai mult peste cap.

 

Varsator

Oboseala este justificata de prea multa munca ce ai depus in ultimul timp. Este bine sa respecti orele de somn, chiar daca s-ar putea sa nu mai poti sa dormi de oboseala. Ai nevoie de mai multa atentie din partea partenerului/ei de viata.

Citeste si:

Horoscopul lunii iulie 2021, oferit de Adina Binder. Zodiile care dau de noroc

Horoscop 26 iulie 2021. Care sunt zodiile care vor avea noroc la bani

Pesti

Esti intr-o continua miscare si te simti foarte bine, parca ai fi in apele tale, peste tot pe unde te duci. Cunosti foarte multe persoane noi si iti schimbi si perfectezi modul de comunicare. Te bucuri de atentie din partea partenerei/lui de viata.

Puteti lua legatura cu Astrologul Adina Binder  la Tel. 0744373909; email binderadina@yahoo.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: