Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop weekend 7-8 martie 2020. Mercur retrograd ne strică starea

Horoscop weekend 7-8 martie 2020. Mercur retrograd ne strică starea

Horoscop weekend 7-8 martie 2020. Mercur retrograd ne strică starea

Horoscop weekend 7-8 martie 2020. Din fericire, după acest final de săptămână, scăpăm de influența năucitoare a lui Mercur. Mișcarea sa retrogradă se încheie pe 10 martie. În perioada în care Mercur e retrograd, se întâmplă tot felul de evenimente neobișnuite.

ZODIILE sub guvernarea lui Mercur sunt dezavantajate.

Nu sunt avantajati nativii nascuti in Gemeni si Fecioara, care vor resimti toata perioada de retrogradare mercuriana ca un continuu blocaj, in care nu vor reusi sa se manifeste asa cum ar dori

Mercur este responsabil pentru călătorii și deplasări. De aceea, chiar și în acest weekend, e bine să fie evitate. Sau, dacă nu puteți amâna o deplasare, asigurați-vă că o faceți în deplină siguranță!

Mercur guvernează și comunicarea, dar și studiul. Nereușitele la școală, la examene, la ședințe sau conferințele, le putem pune tot pe seama lui.

Urmatoarele patru semne zodiacale sunt influentate aceste ultime zile ale lui Mercur retrograd.

Berbec

Aceasta miscare retrograda a fost resimtita profund de sufletul tau, dar, in sfarsit, vine vremea sa te eliberezi sis a concentrezi energia in alta parte. Cand mercur retrograd va parasi casa tainelor din zodiac ta, vei simtit o usurare imensa, deoarece aceasta energie se va muta din sectorul carierei in sectorul prieteniilor. Este timpul sa clarifici orice neintelegeri si sa aduci o atmosfera mai armonioasa in jurul tau. Acum vei sti cine sunt prietenii tai adevarati.

Gemeni

Mercur este planeta care iti conduce zodia, de aceea aceasta miscare retrograda ai resimtit-o puternic. Din fericire, totul are un final. Profita de aceasta ocazie ca sa rezolvi o parte din incurcaturi. Lucrurile incep sa se clarifice, ceea ce te face mai increzator in saptamana ce va urma. Cand Mercur va incepe miscarea directa si va reintra in Pesti, in 16 martie, totul va avea un nou sens pentru tine.

Citește mai mult pe sfatulparintilor.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini