Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic 3 mai 2020. O zodie cunoaște marea dragoste

Horoscop zilnic 3 mai 2020. O zodie cunoaște marea dragoste

Horoscop zilnic 3 mai 2020

Ziua de 3 mai 2020 va fi una importantă pentru anumite zodii. Recunoaștere profesională, o nouă relație sau o împăcare de mult așteptată. Acestea sunt evenimentele aduse de horoscopul de duminică. Ce îți rezervă astrele pentru zodia ta.

Află previziunile complete pentru duminică, pentru toate zodiile. Vezi dacă te numeri printre norocoșii zodiacului sau, din contră, te lovești de ghinion.

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Berbec

O să te simți lipsit de chef și de motivație. Această delăsare se va vedea în acțiunile tale, iar dacă ai ceva important sau urgent de făcut, nu vei vedea rezultate. Mai bine amâni, dacă nu te simți în stare să faci ceva, decât să te forțezi.

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Taur

În acest weekend, ești binedispus, datorită unor energii pozitive direcționate asupra ta. Universul e de partea ta și parcă îți așterne covorul roșu spre succes. Profită de acest context astrologic și o să îți duci la bun sfârșit orice îți propui.

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Gemeni

Banii vin, în sfârșit, și în buzunarele tale. După multă muncă, acum aduni roadele și zici că a meritat tot efortul. E o zi bună și pe plan afectiv și emoțional, reușind o împăcare cu cineva cu care ai avut o dispută!

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Rac

Ești o zodie norocoasă. Stai foarte bine pe plan sentimental. Dacă ești singur, ai șanse mari să cunoști duminică marea dragoste. Cei implicați în relații amoroase vor avea parte de declarații și de surprize. O zi romantică!

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Leu

Te simți trădat și dezamăgit. Cineva sau ceva pentru care ai investit mult suflet se întoarce contra ta. Cauți răzbunare, iar furia încolțește în inima ta. Ai grijă, căci ceea ce oferi acum, e posibil să primești mai târziu! Iertarea s-ar putea să te ajute mai mult. Citește și horoscopul săptămânii.

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Fecioară

Ai parte de o surpriză frumoasă din partea partenerului de viață. Împreună, puteți petrece timp și face planuri de viitor. Este o zi bună pentru a planifica, visa, spera. Este de asemenea, o zi care îți scoate la suprafață latura creativă, iubitoare de frumos!

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Balanță

Ziua de duminică încurajează studiul și evoluția profesională. Azi vei învăța mai rapid, vei acționa mai rațional și vei reuși să ai rezultate mai bune, în general. Ai grijă la cheltuielile nechibzuite, de moment!

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Scorpion

Nu ești făcut din piatră și, în special azi, ești foarte sensibil la comportamentul celorlalți. Ai grijă să îți exprimi sentimentele și să comunici cu ei, mai ales dacă e vorba de persoane apropiate. E o zi guvernată de conflicte.

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Săgetator

Vei avea parte de o neplăcere, cauzată de o situație nerezolvată din trecut. E posibil ca și un secret să iasă la iveală, fără voia ta. Nu e o zi prea bună, energiile astrale nu sunt de partea ta și pare că totul merge pe dos.

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Capricorn

Dacă ai de făcut plăți și poți să le amâni, mai bine lași pe zilele următoare. Nu e o zi bună pe plan financiar, se întrevede risipă și pierdere. Din păcate, nici în perioada următoare nu vei sta grozav cu banii. Află de aici ce îți rezervă luna mai.

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Vărsător

Este o zi care îți vindecă rănile. În sfârșit, vei reuși să treci peste un moment greu din viața ta. Și nu vei fi singur, prietenii îți vor da dovadă de loialitate. Aveai nevoie de socializare în aceste momente.

Horoscop zilnic 3 mai 2020. Pești

Nu e cea mai bună zi a ta, din cauza unor probleme de sănătate. Nu e bine să neglijezi ce îți transmite corpul și ar fi indicat să îi acorzi un repaus. Cineva din familie îți va da bătăi de cap, trebuie să dai dovadă de răbdare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: