Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic: luni 4 mai. Începutul de săptămâna aduce surprize

Horoscop zilnic: luni 4 mai. Începutul de săptămâna aduce surprize

Horoscop zilnic luni 4 mai

Horoscop luni, 4 mai 2020. Află cum începi săptămâna, în funcție de zodia ta. Ce îți rezervă astrele pentru această zi.

Previziuni complete pentru toate zodiile. Ziua de luni este aducătoare de noroc pentru câțiva nativi, dar unii dintre ei vor avea de confruntat probleme. Per ansamblu, e o zi bună pentru activități în aer liber, pentru lucru manual și construcții. Nu este o zi grozavă pentru bani și nici pe plan sentimental nu sunt favorizate schimbările.

Horoscop 4 mai. Ce zodii au noroc

Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec, începutul de săptămână aduce anumite frământări pe planul profesional. Din păcate, nu e un moment bun pentru schimbare și vor renunța la ideea de a porni pe un nou drum. Deocamdată, e bine să păstrăm lucrurile așa cum sunt.

Taur

Taurii au o zi frumoasă pe plan sentimental, pentru că simt, în sfârșit, că se conectează cu partenerul. Este o zi bună pentru a face planuri, pentru a stabili detalii pentru viitor, vacanțe, căsătorii sau copii.

Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, luni va fi efectiv o zi de coșmar. De mult n-au mai trecut prin atâtea stări emoționale într-o perioadă scurtă de timp. Din păcate, o să fie obositor și dificil să rezolve toate problemele care se ivesc.

Horoscop zilnic: luni 4 mai. Începutul de săptămâna aduce surprize

Rac

Racii își încep săptămâna cu bună dispoziție și bucurie! Având destulă energie cât să își ducă planurile la bun sfârșit, au potențial de a avea o zi mega reușită! Singurul secret este să nu plece urechea la gurile răutăcioșilor!

Leu

Pentru Lei, parcă răsare soarele. Această săptămână începe grozav, cu vești bune pe plan profesional. Poate fi vorba despre o ofertă pentru un job mai bun, o promovare la serviciul actual sau o recompensă în bani. De altfel, leii nu stau deloc, dar deloc rău cu banii! Practic, îi scot din piatră seacă!

Fecioară

Dacă vrei să ai succes, mai bine te concentrezi pe drumul tău și îi lași pe ceilalți în pace. În ultima vreme, nativii Fecioară au pus prea mult preț pe părerea celorlalți, lucru care îi trage în jos. Cel mai bine e să îți vei de ale tale, indiferent ce zic unii și alții.

Horoscop luni, 4 mai, pentru toate zodiile

Balanță

Pentru cei născuți sub acest semn, ziua de 4 mai va însemna o îndepărtare. Cel mai probabil are legătură cu planul profesional, care le va da bătăi de cap. Dacă ești Capricorn, află că energiile sunt de partea ta, pentru a face o schimbare.

Scorpion

În sfârșit, pare că banii nu mai sunt o problemă. Cheltuielile s-au echilibrat, iar Scorpionii au buget și pentru micile plăceri. Aceasta e satisfacția lor după multă muncă! Petreceți o seară magică alături de partener!

Săgetator

Săgetătorii vor avea o zi grozavă! Astrele sunt de partea lor, astfel încât se vor simți stăpâni pe situație și vor reuși, până la urmă, să pună piciorul în prag într-o situație care le dă bătăi de cap. Nici cu banii nu stau rău.

Zodiac pentru 4 mai – ce zodii vor avea ghinioane

Capricorn

Vești bune pe plan financiar, nativii Capricorni având câștiguri însemnate. Contează acum să faci economii, în loc să îi cheltuiești, pentru că bani la bani trag. Vei avea mai mult succes dacă îi vei pune deoparte.

Vărsător

Ești într-o perioadă melancolică a vieții tale, fapt ce se reflectă și în acest început de săptămână. Nu ai energie sau chef, dar reușești cumva s-o scoți la capăt. Pe plan sentimental, fii atent la nevoile partenerului.

Pești

Anumite probleme de săntătate te scot din ritmul tău obișnuit. Dacă nu prea ai făcut asta, acum e momentul să te pui pe tine pe primul plan. E posibil să te fi neglijat în ultima vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: