Redactia.ro
Home » Horoscop » Numerologie: 4 mai 2020. Ce înseamnă această zi

Numerologie: 4 mai 2020. Ce înseamnă această zi

GALERIE FOTO (2) Numerologie: 4 mai 2020. Ce înseamnă această zi

4 mai 2020 din perspectivă numerologică. Află care este energia care domină această zi și ce activități sunt favorizate. Redactia.ro te informează în legătură cu numerograma datei de 4 mai a acestui an.

Cum se calculează cifra zilei? În numerologie, se adună toate numerele dintr-o dată pentru a obține o cifră ce simbolizează energia acelei zile. De exemplu, în cazul zilei de 4 mai 2020, se calculează astfel: 0 + 4 + 0 + 5 + 2 + 0 + 2 + 0 = 13 = 1 + 3 = 4.

Astfel, întreaga zi e dominată de vibrația cifrei 4.

Numerograma 4 mai 2020. Ce aduce ziua de luni

Ce înseamnă mai exact? Ei bine, cifra 4 este cea care guvernează ordinea, responsabilitatea, stabilitatea. De asemenea, e cifra pentru familie, casp, pace. Deseori, cifra 4 este considerată cifra sănătății.

Într-o zi guvernată de cifra 4, ai șanse mari să te remarci în carieră. Ai energii pozitive în sectorul muncii și al răbdării. Te poți concentra mai bine și ai mai multă putere de muncă. Interesant este faptul că anul 2020 este guvernat tot ce cifra 4. Așadar, zilele care se află sub protecția acestei zile sunt dublu impactate de energia ei.

Pentru luni, 4 mai 2020, e bine să îți aduni gândurile și să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante. Pentru că ai șanse mult mai mari să găsești soluții și rezolvări în această zi față de altele.

Fiind marcat de cifra 4, numerologii consideră că acest an este unul cu totul special:

“Este un an în care trebuie să luptăm pentru săntatea și viața noastră. Am făcut o scurtă analiză și am văzut că orașul Wuhan, dacă îl convertim din punct de vedere numerologic, o să obținem cifra 4, care este cifra sănătății”, a declarat Nelu Vicleanu pentru FanatikRO.

Secretul zilei de naștere 4 mai – cum sunt oamenii născuți în această zi

Dacă ești născut într-o zi de 4 mai, întrunești anumite caracteristici pe care alții nu le au. Ești o persoană care învață foarte repede și are și talentul de a învăța pe alții. Cei născuți în ziua de 4 mai au o putere, aproape magnetică, de a atrage oameni în jurul lor.

Sunt oameni blânzi și iubitori, în general, dar mai ales în relații. Să ai un astfel de om în familie nu înseamnă decât echilibru și bunăstare.

Oamenii născuți în ziua de 4 mai sunt iubitori de confort (cumva, firesc, fiind născuți sub semnul Taurului) și își fac un mediu intim și plăcut în care să locuiască.

De multe ori, sunt cam fixiști și încăpățânați, însă deschiderea lor spre comunicare îi salvează de la a face din acestea niște defecte majore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: